PT-D400

Miten tarralle tulevia marginaaleja voi pienentää?

Laitteen mekaanisen rakenteen vuoksi tarran alkuun jää 23.9 mm mittainen alue jolle ei tulostu mitään. Kun tulostat useita tarroja kerralla, seuraavat tarrat voidaan tulostaa ilman ylimääräistä teippiä.

Seuraavat menetelmät ovat hyödyllisiä nauhan käytön vähentämisessä:

• Menetelmä 1 - Kapea-asetuksen valitseminen marginaalin asetuksista:

1. Paina [Tarra] -painiketta (tunnuspainike/ tunnuspainike).

2. Valitse "Margin." painamalla nuolipainiketta ylänuolinäppäin taialanuolinäppäin .

3. Valitse "Kapea" painamalla nuolipainiketta  vasen nuolinäppäin tai oikea nuolinäppäin.
    4. Paina [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

Tämä pienentää tarran päässä olevan reunuksen tulostuksen jälkeen alla kuvatulla tavalla:
      Asetus Esimerkki:
      Täysi margin_full
      Puoli margin_half
      Kapea margin_kapea

• Menetelmä 2 - Tulosta useita tarroja kerrallaan kopiotoiminnolla.

1. Paina [Tarra] -painiketta (tunnuspainike/ tunnuspainike ).

2. Valitse "Margin." painamalla nuolipainikettaylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin .

3. Valitse "Kapea" painamalla nuolipainiketta  vasen nuolinäppäin tai oikea nuolinäppäin.

4. Paina [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

5. Paina [Tulosta] -painiketta (print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike) ja valitse tulostettavien kopioiden määrä nuoli ylänuolinäppäin  tai alanuolinäppäin -painikkeella.

6. Paina [Tulosta] -painiketta (print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike), [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

Tämä poistaa seuraavien tarrojen marginaalin alla kuvatulla tavalla:
      Kuva

• Menetelmä 3 - Tulosta useita tarroja kerrallaan numerointitoiminnolla.
  1. Paina [Tarra] -painiketta (tunnuspainike/tunnuspainike).

2. Valitse "Margin." painamalla nuolipainiketta ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin .

3. Valitse "Kapea" painamalla nuolipainiketta  vasen nuolinäppäin tai oikea nuolinäppäin.

4. Paina [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

5. Pidä [Vaihto]-näppäintä  (vaihtonäppäin / vaihtonäppäin) painettuna ja avaa tulostusvaihtoehtojen näyttö painamalla [Tulosta]-näppäintä (print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike).

6. Valitse "Numerointi" painamalla nuolipainiketta ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin .

7. Paina [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin) ja valitse tulostettavien kopioiden määrä nuolipainikkeella ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin.

8. Paina [Tulosta] -painiketta (print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike), [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

• Menetelmä 4 - Tulosta kaikki tarrat samalla kertaa.
  1. Paina [Tarra] -painiketta ( tunnuspainike/tunnuspainike).

2. Valitse "Margin." -valikko.

3. Valitse "Ketju".
  4. Paina [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

5. Kirjoita teksti.
  6. Paina [Tulosta] -painiketta (print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike).

7. Valitse tulostettavien kopioiden määrä nuoli ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin -näppäimellä.

8. Paina [Print] -painiketta (print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike), [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

9. Toista kohdat 5-8 kunnes kaikki tarrat on tulostettu.

Esimerkki merkinnöistä:
    Kuva

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D400