PT-D400

Kuinka saan tarralle viivakoodin?

Viivakoodin tekeminen seuraavasti:

Valitse viivakoodin tyyppi.

1. Avaa asetusvalikko painamalla [Menu]-painiketta ( Menu-painike ).

2. Paina Up arrow keytai Down arrow key ja valitse "Bar Code Setup".

3. Paina [OK] -painiketta ( OK key) tai [Enter] -painiketta ( Enter key). Pääset valikkoon Bar Code Setup.

4. Valitse muutettava asetus napeilla Up arrow keytai Down arrow key.
  5. Valitse asetukselle arvo napeilla left arrow key tai right arrow key.
  6. Ota valittu asetus käyttöön painamalla [OK] -painiketta (OK key) tai [Enter] -painiketta ( Enter key).

7. Anna viivakooditiedot.

1. Kirjoita viivakoodille tuleva tieto.

2. Viivakoodiin voidaan lisätä erikoismerkkejä käytettäessä CODE39-, CODEAR-, CODE128- tai GS1-128 (UCC / EAN-128) -protokollia. Jos et käytä erikoismerkkejä, siirry kohtaan 12.

3. Paina [Symboli]-painiketta ( Symbolipainike ). Näyttöön tulee luettelo tälle viivakoodille sopivista erikoismerkeistä.

4. Valitse merkki painamalla Up arrow key tai Down arrow key.

5. Lisää merkki viivakooditietoihin painamalla [OK]-painiketta ( OK key ) tai [Enter]-painiketta ( Enter key ).

6. Lisää viivakoodi tarraan painamalla [OK]-painiketta ( OK key ) tai [Enter]-painiketta ( Enter key ).

Tarraan voi tulostaa vain yhden viivakoodin.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D400