PT-1000

Kytken P-touchiin virran päälle ja näyttöön tulee "1. ENG?". Mitä se tarkoittaa?

Ilmoitus tulee kun P-touch asetukset nollataan ja laite käynnistetään tämän jälkeen ensimmäistä kertaa.
Valitse kieli (englanti / ranska / saksa) ja sen jälkeen käytettävä mittayksikkö (mm / inch).

•   P-touchin asetukset palaavat oletusarvoihinsa jos laite joutuu olemaan enemmän kuin viisi minuuttia ilman paristoja tai verkkolaite irroitetaan laitteesta jossa ei ole paristoja sisällä.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1000, PT-900