Mallin valmistus lopetettu. Tätä sivua ei enää päivitetä.

PT-900

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Kuinka tässä laitteessa valitaan kieli?

 

Jotta kielivalintaa voisi muuttaa P-touch täytyy asettaa tehdasasetuksiinsa, jolloin P-touchin muisti tyhjenee.

 

 

 

 

 

Toimi seuraavasti:

  1. Sammuta laite.
  2. Paina  ja  alas, pidä alhaalla ja paina  niin laite käynnistyy. Voit päästää  ja  irti.
  3. Näyttöön pitäisi tulla "1. ENG? ". Jos ei tule, tee vaiheet 1 ja 2 uudestaan.
  4. Paina  niin monta kertaa että halutun kielen nimi tulee näyttöön.
  5. Paina . Valitun kielen nimen pitäisi olla näytössä.
  6. Paina  niin valinta otetaan käyttöön.
  7. Näyttöön tulee mittayksikkö "1.mm?". Valitse yksikkö.
  8. Paina . Valitun yksikön pitäisi olla näytössä.
  9. Paina  niin valinta otetaan käyttöön.

 

 

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1000, PT-900

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.