PT-D210

Haluan, että tulostimessani käytetään vähemmän teippiä jokaiselle tarralle.

Tulostusmekanismin mekaanisen rakenteen johdosta ensimmäisen tarran alkuun tulee aina tyhjä pätkä tarrateippiä ja siitä ei pääse eroon.

Kun tulostat useita tarroja jatkuvasti, seuraavat tarrat voidaan tulostaa ilman ylimääräistä teippiä.

Seuraavat menetelmät ovat hyödyllisiä nauhan käytön vähentämisessä:

1. Tulostettaessa yhtä tarraa
2. Tulostettaessa useita tarroja

1. Kun tulostetaan yksi tarra

1. Paina [Tarra] -näppäintä (Tunnuspainike /Tunnuspainike) tai [Menu] -näppäintä (Valikko/ Valikkopainike).
  2. Paina nuolinäppäimiä ( Kohdistinpainike/ Kohdistinpainike), niin että näyttöön tulee [Marginaali].
  3. Paina [OK] -painiketta (OK-painike ).
  4. Paina nuolinäppäimiä (Kohdistinpainike/ Kohdistinpainike), niin että näyttöön tulee [Kapea].
  5. Paina [OK] -painiketta (OK-painike ).

2. Tulostettaessa useita tarroja

Jos haluat pienentää toisen ja sitä seuraavan tarran reunuksen kokoa, tulosta useita tarroja peräkkäin käyttäen joko samaa tai eri asettelua.

Saman asettelun käyttäminen useissa tarroissa

Jotta nauha syöttyy oikein, tulostin asettaa automaattisesti leveämmän vasemman marginaalin vain ensimmäiselle tarrassa. Toisessa ja sitä seuraavissa tarroissa on kapeat reunukset.
sama

1. Paina [Tarra] -näppäintä (Tunnuspainike /Tunnuspainike) tai [Menu] -näppäintä (Valikko/ Valikkopainike Valikkopainike/ / Valikkopainike).
  2. Paina nuolinäppäimiä (Kohdistinpainike/ Kohdistinpainike), niin että näyttöön tulee [Marginaali].
  3. Paina [OK] -painiketta (OK-painike).
  4. Paina nuolinäppäimiä (Kohdistinpainike/ Kohdistinpainike), niin että näyttöön tulee [Ketju].
  5. Paina [OK] -painiketta (OK-painike).

6. Kirjoita teksti.
  7. Paina [Print] -painiketta (Print (Tulosta) -painike/Print (Tulosta) -painike /Tulostus/Tulosta). [Kopioita:] tulee näkyviin. Valitse haluamasi määrä kopioita painamalla nuolinäppäimiä (Kohdistinpainike/ Kohdistinpainike). (1–9)
  8. Paina [Print] -painiketta (Print (Tulosta) -painike/Print (Tulosta) -painike/Tulostus /Tulosta).
  9. Kun viesti [Syötetäänkö?] näkyy viimeisen tarran tulostamisen jälkeen, muista painaa [OK] -painiketta (OK-painike).

Kun [Ketjutulostus], on käytössä, tarraa on syötettävä eteenpäin ennen leikkaamista, koska muuten tarra voi mennä keskeltä poikki. Muista syöttää tarraa ennen leikkaamista.

10.  Kun teippiä on syötetty, katkaise tarraketju painamalla leikkuulaitteen vipua.
Eri asettelujen käyttäminen useille tarroille

Jotta nauha syöttyy oikein, tulostin asettaa automaattisesti leveämmän vasemman marginaalin vain ensimmäiselle tarrassa. Toisessa ja sitä seuraavissa tarroissa on kapeat reunukset.
erilainen

1. Paina [Tarra] -näppäintä (Tunnuspainike /Tunnuspainike) tai [Menu] -näppäintä (Valikko/ Valikkopainike Valikkopainike/ / Valikkopainike).
  2. Paina nuolinäppäimiä ( Kohdistinpainike/ Kohdistinpainike), niin että näyttöön tulee [Marginaali].
  3. Paina [OK] -painiketta (OK-painike).
  4. Paina nuolinäppäimiä (Kohdistinpainike/ Kohdistinpainike), kunnes näyttöön tulee [Ketju].
  5. Paina [OK] -painiketta (OK-painike).

6. Kirjoita tekstiä.
  7. Paina [Print] -painiketta (Print (Tulosta) -painike/Print (Tulosta) -painike/Tulostus/Tulosta). [Kopioita:] tulee näkyviin. Valitse haluamasi määrä kopioita painamalla nuolinäppäimiä (Kohdistinpainike/ Kohdistinpainike). (1–9)
  8. Paina [OK] -painiketta (OK-painike). Viesti [Syötetäänkö?] tulee näkyviin.
  9. Muokkaa seuraavaa nimeä painamalla [Escape] -näppäintä (paeta).

10. Tyhjennä teksti ja kirjoita seuraavan nimen teksti.
  11. Toista vaiheet f - j, kunnes kaikki nimet on luotu, ja paina sitten [Tulosta] -painiketta (Print (Tulosta) -painike/Print (Tulosta) -painike/Tulostus/Tulosta).
  12. Kun viesti [Syötetäänkö?] näkyy viimeisen tarran tulostamisen jälkeen, muista painaa [OK] -painiketta (OK-painike).

Kun asetus [Ketjutulostus] on käytössä, tarraa on syötettävä eteenpäin ennen leikkaamista, koska muuten tarra voi mennä keskeltä poikki. Muista syöttää tarraa ennen leikkaamista.

13. Kun teippiä on syötetty, katkaise tarraketju painamalla leikkuulaitteen vipua.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D200, PT-D210, PT-H110