PT-9600

En löydä tarrapohjatiedostoja mistään.

P-touch Editor 3.2 joka ladataan nettisivultamme ei sisällä tarrapohjia (Auto Format Templates). Mukana ei tule myöskään kaikkia leikekuvia (Clip Art).

Tarrapohjat ja kaikki leikekuvat voidaan asentaa P-touchin mukana tulleelta CD-ROM-levyltä.

[Toimi näin]

Käynnistä P-touch Editor asennusohjelma CD-ROMilta.

Kansiossa [MAC OS X]–[P-touch Editor 3.2] kaksoisosoitetaan kuvaketta "P-touch Editor 3.2 Installer". Tarkemmat ohjeet käyttöohjeessa.
Kun pääset ikkunaan "Choose Product Components", valitse kohta "Auto Format Templates".
Huomaa: Katso että valintaruutu " P-touch Editor 3.2" ei ole valittuna.

Image
Jatka asennusta ohjelman antamien ohjeiden mukaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-2420PC, PT-3600, PT-9200DX, PT-9500PC, PT-9600