QL-580N

Yritin tulostaa tarran mutta tuli tiedonsiirtovirhe.

1. Tarkista, että on valittu oikea tulostusportti.

• Avaa P-touch Editor, valitse [File] - [Printer/Page Setup]. Tarkista että QL-580N on valittuna. Jos se ei ole valittuna, valitse se alasvetovalikosta.

• Valitse P-touch Add-In-joukosta kuvake Page Settings. Valitse välilehti [Printer Setup] ja varmista että tulostin QL-580N on valittuna. Jos se ei ole valittuna, valitse se alasvetovalikosta.

2. Tarkista, onko QL-580N jäähtymässä. Jos laitteessa vilkkuu oranssi merkkivalo, QL-580N on jäähdytystauolla. Odota että valo lopettaa vilkkumisen ja yritä tulostaa uudestaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-580N