PT-7600

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Kuinka saan tekstin kehyksen sisään kun asetus Tarratyyppi (Label Type) on asetettu arvoon KÄÄNTÖ, K & TOIS, PORTTI, PANEL1, PANEL2 tai LIPPU (ROTATE, R & REP. , PORT, PANEL1, PANEL2 tai FLAG)? 

Toimi seuraavasti kun Tarratyypiksi on valittu KÄÄNTÖ:
 

  1. Paina Image.
  2. Paina Image tai Image kunnes näytössä näkyy KÄÄNTÖ.
  3. Paina Image. Näyttöön tulee lohkonpituus (BL. LEN).
  4. Paina Image. Näyttöön tulee kehysvalikko (FRAME).
  5. Valitse oikea kehysmalli painamalla Image tai Image .
  6. Paina Image. Valittu kehysmalli otetaan käyttöön.
  7. Kirjoita teksti.

 

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-2470, PT-7500, PT-7600

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.