PT-7600

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Kuinka laitteen asetukset palautetaan oletusarvoihinsa?

 

Kun P-touch alustetaan, kaikki asetukset, myös kieli- ja mittayksikkövalinnat, palaavat oletusarvoihinsa ja muistista poistuvat kaikki tekstit ja tarrapohjat.

 

 

  1. Sammuta P-touch.
  2. Paina näppäimet Image ja Image alas, pidä alhaalla ja paina Image.
  3. Päästä  Image irti.
  4. Päästä Image ja Image irti. P-touch käynnistyy ja sen muisti tyhjenee.
 

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-2470, PT-7500, PT-7600

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.