PT-1260

Kytkin virran laitteeseen mutta näyttöön ei tule mitään. Miten tästä edetään?

Toimi seuraavasti.

• Tarkista että paristot on asetettu oikein päin.

Kolme alimmaista paristoa asetetaan laitteeseen niin että niiden plusnavat osoittavat kaikki kohti laitteen yläosaa, ja kolme päällimmäistä paristoa asetetaan laitteeseen niin että niiden plusnavat osoittavat kaikki vastakkaiseen suuntaan.

• Jos joukossa on tyhjiä paristoja, vaihda kaikki uusiin.

Käytä AAA-kokoisia alkaliparistoja. Paristoja vaihdettaessa kannattaa vaihtaa kaikki yhtä aikaa.
  • Tarkista että verkkolaite on kytketty oikein.

1. Työnnä verkkolaitteen liitin laitteen alaosassa olevaan liittimeen.
    2. Kytke verkkolaite lähimpään pistorasiaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1260