PT-9500PC

Onko mahdollista tulostaa PT-9500pc:llä siten että sekä USB- että sarjakaapeli ovat kytkettyinä yhtä aikaa?

Ei ole.
Kytke laitteeseen joko USB- tai sarjaliitäntäkaapeli.
Jos molemmat kaapelit kytketään, USB-liitännällä on etusija ja sarjaliitäntä ei toimi.
Jos sarjaliitäntää käytettäessä tulee jatkuvasti tiedonsiirtohäiriöitä, tarkista että USB-kaapeli ei ole kiinni laitteessa.
Jos USB-kaapeli on kiinni laitteessa, irroita USB-kaapeli PT-9500pc-laitteesta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-9500PC, PT-9700PC, PT-9800PCN