Innov-is XP3

Koneen käytön opetusvideot [video-ohjeet]

Perustoimintojen, erilaisten toimintojen, tarvikkeiden ja huollon opetusvideot.

Toista video-ohjeet napsauttamalla kuvaa.

• Nämä videot suoratoistetaan YouTubesta. (Avaa uuden ikkunan.)
  • Videot ovat samat kuin tuotteen mukana toimitetut videot.
  • Videosisältöä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

1. Perustoiminnot

Perustoiminnot 01

Puolaaminen ja puolan asettaminen

Perustoiminnot 02

Ylälangan langoitus

Perustoiminnot 03

Paininjalan vaihtaminen

Perustoiminnot 04

Neulan vaihtaminen

Perustoiminnot 05

Lankarullatelineen kokoaminen

2. Ompelu

Ompelu 01

Perusompelu

Ompelu 02

Kääntötoiminnon käyttäminen

Ompelu 03

Automaattinen kangasanturijärjestelmä

Ompelu 04

Projektorin käyttö kaksitoimisella ohjauskynällä ommelkuvion valitsemiseen tai muokkaukseen

Ompelu 05

Ompelulinjan ohjemerkin heijastaminen ja asettaminen projektorilla

Ompelu 06

Harsimisommel

Ompelu 07

Lopetuskohdan asetustoiminto

Ompelu 08

Ommelkuvion aloitus- ja lopetuskulmien muuttaminen ompeleen kavennustoiminnolla

3. Kirjonta 1

Kirjonta 01

Koneen valmistelu kirjontaa varten ja kankaan pingottaminen kirjontakehykseen

Kirjonta 02

Kirjontakuvioiden perusvaiheet

Kirjonta 03

Kirjontakuvion heijastaminen kankaalle projektorilla ja kuvion tarkastaminen

Kirjonta 04

Kirjonta-asennon kohdistaminen sisäänrakennetun kameran ja kirjonnan asemointitarran avulla

Kirjonta 05

Kirjonta-asennon kohdistaminen, kun kangas näytetään kuvion taustakuvana

Kirjonta 06

Kirjontasijainnin kohdistus ruudukkoviivojen kanssa kameranäkymässä

Kirjonta 07

Pintatikkausmallin luominen kirjontakuvion ympärille (yksinkertainen pintatikkaustoiminto)

Kirjonta 08

Toistuvien vanutikkauskuvioiden luominen kirjontakuvion ympärille

Kirjonta 09

Kirjontakehystä suurempien vanutikkausrajakuvioiden kirjonta

Kirjonta 10

Perusohjeet Anna Aldmon Quilt -kuvioiden kirjontaan

Kirjonta 11

Päällyspisto-ompelun kirjokuviot

Kirjonta 12

Tikkireunojen automaattinen jako

4. Kirjonta 2

Kirjonta 13

Magneettinen nauhakehys

Huom!:

Videon magneettinen nauhakehys on erikseen ostettava tarvike.

Kirjonta 14

Kaksivärinen vanutikkausnauha

Kirjonta 15

Kuusiovanutikkausnauha

Kirjonta 16

Jaettujen kirjontakuvioiden kirjominen

Kirjonta 17

Tikkauskuvion kirjonta koko kankaalle kulmasta kulmaan -vanutikkaustoiminnolla

Kirjonta 18

Alueasetuksen valinnan poisto

5. Oma suunnittelukeskus

Oma suunnittelukeskus 01

Skannauskehyksen kiinnittäminen Oma suunnittelukeskus -skannaustoimintoa varten

Oma suunnittelukeskus 02

Kuvion luominen rivipiirroksista riviskannaustoiminnolla

Oma suunnittelukeskus 03

Kuvion luominen väripiirroksista piirrosskannaustoiminnolla

Oma suunnittelukeskus 04

Tikkityön luominen pintatikkauskuviolla kirjontakuvion ympärille

Oma suunnittelukeskus 05

Leimanäppäimen käyttö

Oma suunnittelukeskus 06

Ääriviivaommelkuvion tai täyttöommelkuvion tietojen tuominen

6. Asetukset

Asetukset 01

LCD-näytön ja projektorin käyttö kaksitoimisella ohjauskynällä

Asetukset 02

Projektorin asetusten määritys

Asetukset 03

Kameran neulan sijainnin kalibrointi

Asetukset 04

Koneen asettaminen nostamaan ja laskemaan paininjalka automaattisesti

Asetukset 05

Langattoman verkkoyhteyden asetusten määritys

7. Lisätarvike

Lisätarvike 01

Kaksoissyöttöjalan kiinnittäminen ja käyttö

Lisätarvike 02

Polvinostimen kiinnittäminen ja käyttö

Lisätarvike 03

Napinläpipaininjalan A+ käyttö napinläven ompeluun

8. Huolto

Huolto 01

Sukkulapesän puhdistaminen

Huolto 02

Koneen ohjelmiston päivittäminen

9. Sovellus

Sovellus 01

My Stitch Monitor (Seurantasovellus)

Sovellus 02

My Design Snap (Seurantasovellus)

Aiheeseen liittyvät mallit

Innov-is XP3