Innov-is 5000

Kuinka haen tietyn kirjontakuvion ulkoiselta USB-muistilta?

Voit hakea tietyn kirjontakuvion joko suoraan ulkoiselta USB-muistilta tai ulkoisessa muistissa olevasta kansiosta.
Jos kuvio on kansiossa, tarkista kansiot kunnes löydät haluamasi kirjontakuvion.

1. Aseta ulkoinen USB-muisti koneen USB-porttiin.

Insert the USB media 1 Ulkoisille muisteille tarkoitettu USB-portti

2 Ulkoinen USB-muisti

2. Paina USB key.
    Näytössä näkyy kirjontakuvioita sekä pääkansiossa olevat kansiot.

3. Kun ulkoiseen muistiin on tehty alakansioita, paina Folder key , kun haluat nähdä alakansioon tallennetut kirjontakuviot.
    Tiedostopolussa näkyy nykyinen kansio ylimpänä
    Näytössä näkyy kirjontakuvioita sekä kansiossa oleva alakansio.

• Paina return to the previous folder. palataksesi edelliseen kansioon.
  4. Paina sen kuvion painiketta, jonka haluat kirjailla.

5. Paina .(Mallissa Innov-is 1200 kirjontanäyttö tulee automaattisesti näyttöön.)
    Kirjontanäyttö ilmestyy näyttöön

Aiheeseen liittyvät mallit

Innov-is 4000D/4000, Innov-is 5000