MFC-J6959DW

Rullapaperi on juuttunut laitteen takaosaan (Rullapaperitukos 01/02)

Jos laitteen näyttöön (lyhyesti LCD) tulee rullapaperin juuttumisesta kertovia viestejä, toimi seuraavasti:

• Rullapaperitukos 01
  • Rullapaperitukos 02
  1. Irroita sähköjohto pistorasiasta.
  2. Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi (1) laitteen takana.

Open Jam Clear Cover A.
  3. Vedä kasetti #2 kokonaan ulos laitteesta nuolen suuntaan.

Pull Tray #2.

4. Poista paperirulla kasetista #2 ja kierrä paperi takaisin rullalle.

Remove the Roll paper.

Jos rullapaperin pää on taittunut, rypistynyt tai sitä ei ole leikattu suoraan, ota sakset ja leikkaa rypistynyt tai vino osa pois.
    Cut it straight across.

5. Aseta paperirulla kasettiin #2.

Reload the Roll paper.

6. Jos näytössä lukee Rullapaperitukos 02, sulje laitteen takana oleva ylempi paperitukosten selvityskansi A. Varmista, että kansi on täysin suljettu.

Close Jam Clear Cover A.
  7. Työnnä paperikasetti #2 hitaasti takaisin kokonaan laitteeseen.

Push Tray #2.
  8. Kytke sähköjohto uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6959DW