DCP-J1200W(E)

Liitä Brother-laite langattomaan (Wi-Fi) verkkoon Brother Mobile Connect -sovelluksella

Liitä Brother-laite langattomaan (Wi-Fi) verkkoon Brother Mobile Connect -sovelluksella seuraavasti.

1. Asenna Brother Mobile Connect -sovellus

Lataa ja asenna Brother Mobile Connect -sovellus mobiililaitteeseen, jotta voit tulostaa tai skannata Brother-laitteella.

Hae tämän ilmaisen sovelluksen uusin versio napsauttamalla mobiililaitteen oikeaa linkkiä:

Android™ -laitteet
> Siirry Google Play -kauppaan napsauttamalla tätä™ .

IOS-laitteet (iPhone, iPad)
> Siirry Apple App Storeen napsauttamalla tätä.

2. Liitä Brother-laite langattomaan (Wi-Fi) verkkoon

Kun olet asentanut Brother Mobile Connect -sovelluksen, noudata seuraavia ohjeita:
> Android™

> iOS-laitteet (iPhone, iPad)

Android™

* Tätä videota suoratoistetaan YouTubesta.

• Tässä videossa näkyvä Brother-laite voi olla erilainen kuin käyttämäsi laite.
  • Tämän videon sisältö voi muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Laite on kytketty langattomaan verkkoon.

Jos et voi yhdistää laitetta langattomaan verkkoon, muodosta yhteys WPS -toiminnolla.
Kun yhteys on muodostettu, palaa Mobile Connect -sovellukseen ja lisää Brother-laite valitsemalla [Add Machine] - [Connected].
> Napsauta tätä, kun haluat muodostaa yhteyden WPS-toiminnolla.

IOS-laitteet (iPhone, iPad)

* Tämä video tulee YouTubesta.

• Tässä videossa näkyvä Brother-laite voi olla erilainen kuin käyttämäsi laite.
  • Tämän videon sisältöä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Laite on kytketty langattomaan verkkoon.

Jos et voi yhdistää laitetta langattomaan verkkoon, muodosta yhteys WPS -toiminnolla.
Kun yhteys on muodostettu, palaa Mobile Connect -sovellukseen ja lisää Brother-laite valitsemalla [Add Machine] - [Connected].
> Napsauta tätä, kun haluat muodostaa yhteyden WPS-toiminnolla.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1200W(E)