MFC-J4340DW(E)

Liitä Brother-laite langattomaan (Wi-Fi) verkkoon Brother Mobile Connect -sovelluksella

Liitä Brother-laite langattomaan (Wi-Fi) verkkoon Brother Mobile Connect -sovelluksella seuraavasti.

1. Asenna Brother Mobile Connect -sovellus

Lataa ja asenna Brother Mobile Connect -sovellus mobiililaitteeseen, jotta voit tulostaa tai skannata Brother-laitteella.

Hae tämän ilmaisen sovelluksen uusin versio napsauttamalla mobiililaitteen oikeaa linkkiä:

Android™ -laitteet
> Siirry Google Play™-kauppaan napsauttamalla tätä.

IOS-laitteet (iPhone, iPad)
> Siirry Apple App Storeen napsauttamalla tätä.

2. Liitä Brother-laite langattomaan (Wi-Fi) verkkoon

Kun olet asentanut Brother Mobile Connect -sovelluksen, noudata seuraavia ohjeita:
> Android™

> iOS-laitteet (iPhone, iPad)

Android™

* Video tulee YouTubesta.

• Tässä videossa näkyvä Brother-laite voi olla erilainen kuin käyttämäsi laite.
  • Tämän videon sisältö voi muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Laite on kytketty langattomaan verkkoon.

IOS-laitteet (iPhone, iPad)

* Video tulee YouTubesta.

• Tässä videossa näkyvä Brother-laite voi olla erilainen kuin käyttämäsi laite.
  • Tämän videon sisältö voi muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Laite on kytketty langattomaan verkkoon.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4340DW(E)