MFC-J4340DW(E)

Muita ongelmia

Kopiointiongelmat

Ongelmat Ehdotetut toimenpiteet
(MFC-J4440DW/MFC-J4540DW)

Kopioiminen ei onnistu.

Voit tarkistaa toimintolukituksen asetukset ottamalla yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

Kopioissa on mustia raitoja tai juovia.

image

Kopioiden mustat raidat johtuvat yleensä lasisuikaleessa olevasta liasta tai korjauslakasta. Puhdista lasisuikale, valotustaso, valkoinen palkki ja niiden yläpuolella oleva valkoinen muovi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannerin puhdistus

Kopioissa on mustia merkkejä tai jälkiä.

Kopioiden mustat merkit ja pisteet johtuvat yleensä lasisuikaleessa olevasta liasta tai korjauslakasta. Puhdista valotustaso ja sen yläpuolinen valkoinen muovi.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannerin puhdistus

Kopiot tulostuvat tyhjinä papereina.

Varmista, että asetat asiakirjat laitteeseen oikein.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asiakirjojen asettaminen automaattiseen dokumenttien syöttölaitteeseen (ADS)

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asiakirjojen asettaminen valotustasolle

Kopiointijälki on huono ADS:ää käytettäessä.

Yritä käyttää valotustasoa.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asiakirjojen asettaminen valotustasolle

Sovita sivulle -toiminto ei toimi oikein.

Varmista, ettei asiakirja ole vinossa valotustasolla. Muuta asiakirjan asentoa ja yritä uudelleen.

Sivun kääntöpuolella on tahroja, kun käytetään kaksipuolisen tulostuksen toimintoa.

Vaihda tulostusvaihtoehdot.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Tulostusvaihtoehtojen vaihtaminen tulostustulosten parantamiseksi

Skannausongelmat

Ongelmat Ehdotetut toimenpiteet

Skannauksen alussa esiintyy TWAIN- tai WIA-virheitä. (Windows)

Varmista, että Brother TWAIN- tai WIA-ohjain on valittu ensisijaiseksi lähteeksi skannaussovelluksessa. Jos käytössä on esimerkiksi Nuance PaperPort 14SE, valitse Brother TWAIN/WIA -ohjain napsauttamalla Desktop (Työpöytä) > Scan Settings (Skannausasetukset) > Select (Valitse).

Tekstintunnistus ei toimi.

Kokeile skannauksen erottelutarkkuutta lisäämistä.

Skannausjälki on huono ADS:ää käytettäessä. (Skannatuissa tiedoissa esiintyy mustia raitoja.)

Puhdista valkoinen palkki ja sen alla oleva lasisuikale.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Skannerin puhdistus

Yritä käyttää valotustasoa.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Asiakirjojen asettaminen valotustasolle

Suoran valokuvien tulostuksen ongelmat (MFC-J4440DW/MFC-J4540DW)

Ongelmat Ehdotetut toimenpiteet

Osa tulostetusta valokuvasta puuttuu.

Varmista, että reunaton tulostus ja rajaus on poistettu käytöstä.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Reunuksettomien valokuvien tulostus USB-muistitikulta

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Valokuvien tulostus automaattisella rajauksella

Ohjelmisto-ongelmat

Ongelmat Ehdotetut toimenpiteet

Ei voi tulostaa.

Poista ohjainten (Windows) ja Brother-ohjelmistojen asennus sekä asenna uudelleen molempien viimeisimmät versiot.

”Laite on varattu.” tulee esiin tietokoneen näyttöön.

Varmista, että laitteen näytössä ei ole virheilmoitusta.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL)