ADS-1700W

Ulkoisista laitteista skannaamisen rajoittaminen

Tämä toiminto mahdollistaa skannaustoimintojen rajoittamisen ulkoisista laitteista. Kun rajoitat ulkoisten laitteiden skannaustoimintoja, laite antaa virheilmoituksen eivätkä käyttäjät voi käyttää kyseisiä skannaustoimintoja.
Suosittelemme Microsoft® Internet Explorer® 8/10/11 -selainta käytettäessä Windows®-käyttöjärjestelmää tai Safari 8.0 -selainta käytettäessä Mac-käyttöjärjestelmää. Varmista aina, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä selaimessa. Jos käytät jotakin muuta WWW-selainta, varmista, että se on HTTP 1.0- ja HTTP 1.1 -yhteensopiva.
  1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite). Esimerkiksi: https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  2. Valitse Scan (Skannaa)-välilehti.
  3. Napsauta Scan from PC (Skannaa PC:stä) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  4. Poista Pull Scan (Vetoskannaus) -vaihtoehto käytöstä.
  5. Valitse Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1700W