MFC-J4340DW(E)

Paperi on juuttunut laitteen etuosaan (paperitukos sisällä/edessä)

Jos LCD-näytössä (nestekidenäytössä) näkyy [Tukos sisällä/edessä], [Uusi tukos sisällä/edessä] tai [Uusi tukos], noudata näitä ohjeita:

1. Irrota laitteen sähköjohto pistorasiasta.
    TÄRKEÄÄ
    (MFC-J4340DW)

Ennen kuin irrotat laitteen virtalähteestä, voit siirtää laitteen muistiin tallennetut faksit tietokoneeseesi tai toiseen faksilaitteeseen, jotta et menetä tärkeitä viestejä.

2. Vedä paperikasetti 1 (1) kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
  3. Nosta paperituki (1), ja vedä se sitten kulmittain kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
  4. Vedä juuttunut paperi (1) hitaasti ulos laitteesta.
    image
  5. Nosta skannerin kansi (1) auki asettamalla molemmat kädet laitteen sivuilla sijaitseviin tartuntakohtiin.
    image
  6. Vedä juuttunut paperi (1) hitaasti ulos laitteesta.
    image
    TÄRKEÄÄ
    • ÄLÄ kosketa koodausnauhaa, ohutta muovista nauhaa, joka ulottuu koko laitteen leveydelle (1). Jos näin tehdään, seurauksena voi olla laitteen vaurioituminen.
      image
    • Jos tulostuspää on oikeassa kulmassa kuvan (2) osoittamalla tavalla, sitä ei voi siirtää. Toimi seuraavasti:
      1. Sulje skannerin kansi ja kytke sitten virtajohto uudelleen.
      2. Avaa skannerin kansi uudelleen ja paina sitten pitkään Stop/Exit (Lopeta/Poistu) tai image, kunnes tulostuspää siirtyy keskelle.
      3. Irrota laitteen sähköjohto ja poista juuttunut paperi varovasti.
      image
    • Jos tulostuspään alle on juuttunut paperia, irrota laitteen virtajohto pistorasiasta ja siirrä tulostuspäätä, jotta pääset vetämään paperin ulos.

Siirrä tulostuspäätä pitämällä kiinni koverista alueista, joissa on kolmiomerkit, kuten kuvassa (3).

• Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se heti pois saippualla tai puhdistusaineella.
    image
    Jos LCD-näytön (nestekidenäytön) virheviesti oli [Uusi tukos sisällä/edessä] tai [Uusi tukos], poista tälle alueelle jäänyt paperi siirtämällä tulostuspäätä (jos tarpeen). Varmista, ettei laitteen nurkkiin (1) ja (2) ole juuttunut paperinpaloja.
    image
  7. Sulje skannerin kansi varovasti molemmin käsin.
    image
    image
    Jos LCD-näytön (nestekidenäytön) virheviesti oli [Uusi tukos sisällä/edessä] tai [Uusi tukos], tee seuraavaa:
    1. Tarkista huolellisesti laitteen sisäpuoli (1), ettei siellä ole juuttunutta paperia.
      image
    2. (MFC-J4340DW/MFC-J4440DW) Purista molempia vipuja (1), ja avaa sitten laitteen takana sijaitseva paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi.
      image

(MFC-J4540DW) Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi (1) laitteen takaosasta.

image
    3. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos laitteesta.
      image
    4. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi. Varmista, että kansi on suljettu kokonaan.
      image
  8. Aseta paperituki kunnolla takaisin laitteeseen. Varmista, että sovitat paperituen kanaviin.
    image
  9. Työnnä paperikasetti 1 hitaasti kokonaan laitteeseen.
    image
  10. Vedä paperitukea (1), kunnes se lukittuu paikoilleen. Avaa sitten paperituen läppä (2).
    image
  11. Kytke virtajohto uudelleen.

image

Muut paperitukoksen selvitystoimet

Jos nestekidenäytön virheviesti esiintyy edelleen ja paperitukoksia tapahtuu toistuvasti, toimi seuraavasti:

1. Irrota laitteen sähköjohto pistorasiasta ja avaa käsinsyöttöraon kansi.
  2. Aseta yksi arkki paksua A4- tai Letter-kokoista paperia (kuten kiiltävä paperi) käsinsyöttörakoon. Aseta paperi syvälle käsinsyöttörakoon.
    image
  3. Kytke virtajohto uudelleen.

Käsinsyöttörakoon asettamasi paperi syötetään laitteen läpi ja poistetaan laitteesta. Jos paksu paperi työntää juuttuneita papereita ulos, poista ne.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL)