MFC-L3750CDW

Etäkäyttökoodin määrittäminen

Määritä kauko-ohjaustunnus, jonka avulla voit käyttää ja ohjata Brother-laitetta silloinkin, kun olet muualla.
Ennen kuin voit käyttää etäkäyttö- ja nouto-toimintoja, sinun on määritettävä oma koodi. Tehdasasetuksena koodi ei ole käytössä (---*).
  1. Paina [Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Kaukokäyttö].
  2. Anna kolminumeroinen koodi nestekidenäytön avulla käyttäen numeroilta [0][9] sekä symboleita [*] tai [#] (esiasetettua merkkiä ”*” ei voi muuttaa). Paina sitten [OK].
    • ÄLÄ käytä samaa koodia, jota käytetään kaukokäynnistystunnuksena (*51) tai pysäytyskoodina (#51).
    • Voit poistaa oman koodisi aktiivisuuden pitämällä -painiketta painettuna palauttaaksesi passiivisen asetuksen (---*), ja paina sitten [OK].
  3. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L3750CDW