DS-740D

Skannerin ja rullien puhdistaminen

Lasisuikaleella oleva lika tai korjauslakka voi heikentää skannatun kuvan laatua. Puhdista skanneri ja rullat, jos skannatuissa tiedoissa on pystysuuntainen viiva tai jos skannatuista tiedoista puuttuu osia.

1. (DSmobile DS-940DW) Sammuta laite.
  2. Irrota USB-kaapeli sekä skannerista että tietokoneesta.
  3. (DSmobile DS-740D/DSmobile DS-940DW) Avaa luovutusohjain.
    image
  4. Avaa yläkansi.
    image
  5. Pyyhi lasisuikaleet ja syöttörullat kuivalla, pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla.
    image
  6. Sulje yläkansi.
  7. (DSmobile DS-740D/DSmobile DS-940DW) Sulje luovutusohjain.
  8. Liitä USB-kaapeli takaisin skanneriin ja tietokoneeseen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DS-640, DS-740D, DS-940DW