ADS-2700W

Skannaus Brother-laitteen Web Services -protokollalla (Windows® 7, Windows® 8 ja Windows® 10)

Jos olet asentanut ohjaimen Web Services -protokollalla skannausta varten, voit käyttää Web Services -skannausvalikkoa Brother-laitteesi nestekidenäytön kautta.

Tiettyjä nestekidenäytön viesteissä näkyviä merkkejä saatetaan korvata välilyönneillä, mikäli käyttöjärjestelmäsi ja Brother-laitteesi kieliasetukset eroavat toisistaan.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina - tai -painiketta, jolloin [WS Scan] tulee näkyviin, ja paina sitten sitä.
  3. Paina haluamaasi skannauksen tyyppiä.
  4. Tuo tietojen lähetyksen kohdetietokoneen nimi näyttöön painamalla - ja -painiketta ja paina sitten tietokoneen nimeä.
  5. Paina [Aloita]-painiketta.
    Laite aloittaa skannauksen.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2700W