ADS-1700W

Lähetyksen vahvistusviestin käyttäminen

Lähetyksen vahvistusviestillä voit pyytää vastaanottavaa laitetta ilmoittamaan, että sähköpostiviesti on vastaanotettu ja käsitelty. Ota vahvistustoiminto käyttöön WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Kun Request Delivery Notification (Pyydä toimitusilmoitusta) on On (Päällä), sähköpostissasi on lisäkenttä, johon täytetään automaattisesti sähköpostin saapumisaika ja päivämäärä.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  3. Valitse E-mail (Sähköpostiosoite)-välilehti.
  4. Valitse E-mail Send (Sähköpostin lähetys).
  5. Napsauta Request Delivery Notification (Pyydä toimitusilmoitusta) -kentässä On (Päällä).
  6. Valitse Submit (Lähetä).
    • MDN (Message Disposition Notification)

Tämä kenttä ohjaa sähköpostiviestin tilakyselyä, kun viesti on toimitettu SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) -siirtojärjestelmän läpi. Kun vastaanottaja on saanut viestin, näitä tietoja käytetään, kun laite tai käyttäjä lukee vastaanottajalle saapuneen sähköpostiviestin. Jos viesti esimerkiksi avataan lukemista varten, vastaanottaja lähettää ilmoituksen viestin lähettäneelle laitteelle tai käyttäjälle.

Ilmoitus lähetetään vain, jos vastaanottaja aktivoi MDN-kentän. Muussa tapauksessa pyyntö jätetään huomiotta.

• Tämä Brother-laite ei voi vastaanottaa sähköpostiviestejä. Jos haluat käyttää vastaanoton varmistustoimintoa, palautusilmoitus on ohjattava eri sähköpostiosoitteeseen. Määritä sähköpostiosoite WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Siirry WWW-pohjaiseen hallintaaan, napsauta E-mail (Sähköpostiosoite)-välilehteä, napsauta SMTP-kohtaa ja vahvista Device E-mail Address (Laitteen sähköpostiosoite). Anna sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa ilmoituksen.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1700W