DCP-J1200W(E)

Brother-laitteen määrittäminen langattomaan verkkoon (Windows/macOS)

Windows

macOS

Windows

1. Lataa Brother-laitteesi ohjelmisto
  1. Lataa Brother-ohjelmisto.
    Lataa tukisivultamme osiosta Ladattavat tiedostot "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti".
  2. Asennusohjeet ovat lataussivulla.
    Kun Valitse kieli -valintaikkuna tulee näyttöön, siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Langaton verkkoyhteys otetaan käyttöön Brotherissa

*Video tulee YouTubesta.

• Tässä näkyvä laite tai osat (kuten sähkö- tai puhelinjohto) voivat olla erinäköisiä kuin sinun laitteessasi.
  • Videon sisältöön voidaan tehdä muutoksia ilman eri ilmoitusta.

macOS

Lataa ja asenna Brotherin ohjain
  1. Lataa Brother-ohjelmisto.
    Lataa tukisivultamme osiosta Ladattavat tiedostot "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti".
  2. Asennusohjeet ovat lataussivulla.
  3. Valitse Langaton verkkoyhteys (Wi‑Fi) ja sen jälkeen Seuraava.
  4. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Olet määrittänyt langattoman verkon asetukset valmiiksi.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1200W(E)