HL-L2365DW

Miten Brother liitetään langattomaan verkkoon

1. Ennenkuin Brother liitetään langattomaan verkkoon

Ota muistiin langattoman verkon asetukset kuten verkkonimi ja verkkoavain reitittimen tarrasta. Tarvitset niitä kohta:

• Verkon nimi (myös "SSID" tai "ESSID")
  • Verkkoavain (myös "salasana", "Security Key" tai "Encryption Key")

SSID

Mistä löytyvät verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana)

1. Etsi reitittimen kyljessä olevasta tarrasta.
  2. Etsi reitittimen käyttöohjeesta tai asennusohjeesta.

Brother ei voi tietää tälläisiä asioita. Jos verkkonimeä tai salasanaa ei löydy, ota yhteyttä nettiyhteydentarjoajaasi tai reitittimen myyjään.

Jos et löydä verkkonimeä (SSID) ja verkkoavainta (salasanaa) katso seuraavia UKK-sivuja:

Windows® -käyttäjät

> Klikkaa tästä nähdäksesi Windowsin langattomat suojaustiedot.

Macintosh-käyttäjät

> Klikkaa tästä nähdäksesi Macintoshin langattomat tietoturvatiedot.

Kun turva-asetukset on selvitetty, jatka kohdasta 2 jossa luodaan yhteys verkkoon.

Jos langattoman verkon reititin tukee WEP-salausta, jossa käytetään useita salausavaimia, kirjoita muistiin vain ensimmäinen WEP-avain ja käytä sitä.

2. Langaton verkkoyhteys otetaan käyttöön Brotherissa

Kun turva-asetukset on selvitetty, jatka seuraavan videon ohjeiden mukaan.

*Video tulee YouTubesta.
Videon ohjaus:

Käynnistä video

Käynnistä video

Siirry seuraavaan kohtaan

Siirry seuraavaan kohtaan

Pysäytä video

Pysäytä video

Näytä uudestaan

Näytä uudestaan
  • Tässä näkyvä laite tai osat (kuten sähkö- tai puhelinjohto) voivat olla erinäköisiä kuin sinun laitteessasi.
  • Videon sisältöön voidaan tehdä muutoksia ilman eri ilmoitusta.
  • Voit muuttaa YouTube-videossa näkyvien kuvatekstien kokoa napsauttamalla Kuvatekstit(kuvatekstit) Nuoli Asetukset...

Tekstimuotoiset ohjeet: Asenna Brother langattomaan verkkoon:

1. Kytke Brotherin sähköjohto pistorasiaan.
    Kytke virta päälle Brotheriin.

2. Valitse valikon kohta Verkko painamalla ylös- tai alaspäin nuolinäppäintä ja paina OK.

3. Valitse WLAN-vaihtoehto painamalla ylös- tai alaspäin nuolinäppäintä ja paina OK.
    (Tätä vaihetta ei ole kaikissa malleissa.)

4. Valitse ohjattu asennustoiminto painamalla ylä- tai alanuolinäppäintä ja paina OK.

5. Kun tulee näyttöön kysymys Otetaanko WLAN käyttöön? valitse Kyllä, jotta langaton verkko voidaan ottaa käyttöön.
    Tämä käynnistää langattoman asennuksen.

6. Kun laite löysi langattomia verkkoja se esittää listan verkkojen nimistä (SSID).
    Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä se verkkonimi (SSID) jonka kirjoitit äsken muistiin ja paina OK.

7. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos käytät todennus- ja salausmenetelmää, joka vaatii verkkoavaimen (salasana)
      Kirjoita verkkoavain, paina OK, jotta asetukset otetaan käyttöön. Valitse Yes, jos haluat ottaa asetukset käyttöön.

• Jos todentamismenetelmäsi on Open System ja salaustila on Ei salausta
      Siirry seuraavaan vaiheeseen.
  8. Laite yrittää ottaa yhteyttä valitsemaasi verkkoon.

Jos verkkoon syntyi yhteys Jos verkkoon ei syntynyt yhteyttä

Laitteen näyttöön tulee ilmoitus Yhdistetty.
    Laite tulostaa langattoman yhteysraportin.

Yhteydet OK

Laite tulostaa langattoman yhteysraportin. Tarkista raportin virhekoodit.
     Laite tulostaa langattoman yhteysraportin. Tarkista raportin virhekoodit.

Yhteys epäonnistui

Jos haluat lisätietoja virhekoodeista ja ratkaisuista, napsauta tästä.

3. Lataa ja asenna Brotherin ohjain

Kun verkkoyhteys on saatu toimimaan, asenna Brotherin ohjain. Lataa ohjain seuraavasti:

Windows® -käyttäjät

> Siirry tämän sivuston Ladattavat tiedostot -osioon ja lataa Täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti.

Asennusohjeet ovat lataussivulla.

Macintosh-käyttäjät

> Siirry tämän sivuston Ladattavat tiedostot -osioon ja lataa Täydellinen ohjelmistopaketti.

Asennusohjeet ovat lataussivulla.

Jos Brotherin mallille ei ole saatavana Täydellistä ohjain & ohjelmistopakettia / Täydellistä ohjelmistopakettia, asenna Tulostinohjain.
Asennusohjeet ovat lataussivulla.
> Klikkaa tästä ladataksesi Tulostinohjaimen Ladattavat tiedostot -osiossa.

(Macintosh)
Jos Brotherin mallille ei ole saatavana Tulostinohjainta, suosittelemme AirPrintin käyttämistä.
Täältä näet miten Brotheria käytetään AirPrintillä.

Jos Brotherin malli ei tue AirPrintiä, lataa Brother iPrint&Scan App Storesta.

Jos kaikki edelliset kohdat on tarkistettu ja tulostus ei toimi, tutki seuraavia ohjesivuja:

> Tulostus Brotherilla ei toimi langattoman verkon kautta (Windows).

> Tulostus Brotherilla ei toimi langattoman verkon kautta (Macintosh).

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L2340DW, HL-L2365DW