HL-J6000DW

Määritä yleinen tila Secure Function Lock 3.0 -toiminnolle

Tee yleisen tilan asetukset, jotka rajoittavat yleisten käyttäjien käytettävissä olevia toimintoja, käyttämällä Secure Function Lock -toiminnon näyttöä. Yleisten käyttäjien ei tarvitse antaa salasanaa käyttääkseen yleisessä tilassa käytössä oleviksi määritettyjä toimintoja.

Yleiseen tilaan sisältyvät Google Cloud Print- ja Brother iPrint&Scan -toimintojen sekä CUPS-ohjaimen (Mac) kautta lähetetyt tulostustyöt.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehteä.
  5. Napsauta Restriction Management (Rajoitusten hallinta)- tai User Restriction Function (Käyttäjien rajoitustoiminto) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Valitse Secure Function Lock (Toimintalukko).
  7. Napsauta Submit (Lähetä).
  8. Napsauta Restricted Functions (Rajoitetut toiminnot) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  9. Salli annettu toiminto valitsemalla valintaruutu tai rajoita annettua toimintoa poistamalla valintaruudun valinta Public Mode (Julkinen tila) -rivillä.
  10. Napsauta Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6000DW, HL-J6100DW