MFC-J6959DW

Tulostuslaatuun vaikuttavien asetusten muuttaminen

Jos tulosteet eivät näytä odotetulta, paranna tulostuslaatua muuttamalla Brother-laitteen tulostusasetuksia. Tulostusnopeus saattaa olla hitaampi näitä asetuksia käytettäessä.
image

• Voit parantaa tulostustuloksia näiden ohjeiden avulla, kun käytät laitetta kopiointiin tai tulostukseen tietovälineeltä tai mobiililaitteelta.
  • Jos tulostuslaatu on huono tietokoneelta tulostettaessa, muuta tulostinohjaimen asetuksia tai tulostamiseen käytettävän sovelluksen asetuksia.

1. Paina image[Muste]>[Tulost.asetukset].
  2. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista:
    Valinta
    Kuvaus
    Vähennä tahriutumista
    Valitse tämä vaihtoehto paperityypin mukaan ja sen mukaan, käytetäänkö yksi- vai kaksipuolista tulostusta, jos tulosteet tahraantuvat tai paperitukoksia esiintyy.
    Tasoita epätasaiset viivat
    Valitse tämä vaihtoehto paperityypin mukaan, jos rivit ovat epätasaisia.
    Par. tulost.
    Valitse tämä asetus, jos tulosteet ovat epäselviä.
  3. Noudata LCD-valikoiden ohjeita.
  4. Paina image.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6959DW