MFC-J6930DW

Tulostusasetusvalintojen muuttaminen tulostusongelmissa

Jos tulostusjälki on huonolaatuinen, valitse näistä vaihtoehdoista tarkoituksen mukaan. Kun näitä asetuksia on valittu, tulostusnopeus on hitaampi.

Nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä vain, kun suoritetaan toimintoja laitteesta, kuten kopiointia. Kun tulostat tietokoneelta, vaihda tulostinohjaimen asetukset.

MFC-J6530DW

1. Paina [Asetukset]>[Ylläpito]>[Tulostusasetukset].
  2. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista:
    Asetus
    Kuvaus
    Vähennä tahriutumista
    Valitse tämä vaihtoehto paperityypin mukaan ja sen mukaan, käytetäänkö yksi- vai kaksipuolista tulostusta, jos tulosteet tahraantuvat tai esiintyy paperitukoksia.
    Tasoita epätasaiset viivat
    Valitse tämä vaihtoehto paperityypin mukaan, jos rivit ovat epätasaisia.
    Hitaasti kuivuva paperi
    Valitse tämä asetus, jos käytössä on tavallinen paperityyppi, jossa muste kuivuu hitaasti.
  3. Noudata LCD-valikoiden ohjeita.
  4. Paina .

MFC-J6930DW/MFC-J6935DW

1. Paina [Asetukset]>[Huolto]>[Tulostusasetukset].
  2. Paina jotakin seuraavista vaihtoehdoista:
    Asetus
    Kuvaus
    Vähennä tahriutumista
    Valitse tämä vaihtoehto paperityypin mukaan ja sen mukaan, käytetäänkö yksi- vai kaksipuolista tulostusta, jos tulosteet tahraantuvat tai esiintyy paperitukoksia.
    Tasoita epätasaiset viivat
    Valitse tämä vaihtoehto paperityypin mukaan, jos rivit ovat epätasaisia.
    Hitaasti kuivuva paperi
    Valitse tämä asetus, jos käytössä on tavallinen paperityyppi, jossa muste kuivuu hitaasti.
  3. Noudata LCD-valikoiden ohjeita.
  4. Paina .

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW