HL-J6000DW

Poista pystyviivat korjaamalla paperinsyöttöä

Säädä paperinsyöttöä pystysuorien raitojen vähentämiseksi.

Tee ennen paperinsyötön säätöä tulostuslaadun tarkistus painamalla [Asetukset]>[Ylläpito]>[Paranna tulostuslaatua]>[Tarkista tulostuslaatu].

1. Paina [Asetukset]>[Ylläpito]>[Paranna tulostuslaatua]>[Korjaa paperisyöttö].
  2. Paina [Seur.]-painiketta.
  3. Paina [Kyllä] sen jälkeen, kun nestekidenäyttöön ilmestyy vahvistusviesti tulostuslaadun tarkistuksen suorittamisesta.
  4. Valitse paperikoko, johon haluat tulostaa säätöarkin.
  5. Aseta määritettyä paperikokoa kasettiin ja paina sitten [Aloita].
    Laite tulostaa säätöarkin.
  6. Noudata nestekidenäyttöön ilmestyviä ohjeita.
    Sinun on syötettävä säätöarkille tulostetut tiedot manuaalisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-J6000DW, HL-J6100DW