DCP-J772DW

Brother-laitteen tulostuksen kohdistuksen tarkistaminen

Jos tulostettu teksti on epäselvää tai kuvat haaleita laitteen siirtämisen jälkeen, säädä tulostuksen kohdistusta.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK.
    2. Valitse [Ylläpito]. Paina OK.
    3. Valitse [Par. tulostuslaatu]. Paina OK.
    4. Valitse [Kohdistus]. Paina OK.
  3. Paina image.
  4. Paina uudelleen image.
    Laite aloittaa kohdistustestisivun tulostuksen.

image

5. Kuvio (A): Paina image tai image, kunnes näytössä on sen testitulosteen numero, jossa on vähiten näkyviä pystyjuovia (1–9). Paina sitten OK.

Yllä olevassa esimerkissä numero 6 on sopivin valinta.

Toista tämä vaihe muille kuvioille.

image

Kun tulostuksen kohdistusta ei ole säädetty oikein, teksti näyttää sumealta tai vääristyneeltä, kuten oheisessa kuvassa.

image

Kun tulostuksen kohdistus on säädetty oikein, teksti näyttää tältä.

image

6. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image[Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Kohdistus].
    image
    Voit myös painaa image[Asetukset]>[Ylläpito]>[Paranna tulostuslaatua]>[Kohdistus].
  2. Paina [Seur.].
  3. Paina [Aloita].
    Laite tulostaa kohdistustestisivun.
    image
  4. Kuvio (A): Paina image tai image, kunnes näytössä on sen testitulosteen numero, jossa on vähiten näkyviä pystyjuovia (1–9). Paina sitten kyseistä numeroa (yllä olevassa esimerkissä 6 on paras valinta). Paina [OK].

Toista tämä vaihe muille kuvioille.

image

Kun tulostuksen kohdistusta ei ole säädetty oikein, teksti näyttää sumealta tai vääristyneeltä, kuten oheisessa kuvassa.

image

Kun tulostuksen kohdistus on säädetty oikein, teksti näyttää tältä.

image

5. Paina image.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW