MFC-J4340DW(E)

Tulostuslaadun tarkistus

Jos tulosteiden värit ja teksti ovat haalistuneita tai juovikkaita, tulostuspään suuttimet saattavat olla tukossa. Tulosta tarkistusarkki ja katso suuttimien tarkistuskuviota.

MFC-J4340DW

1. Paina image (muste).
  2. Tee valinnat painamalla image tai image:
    1. Valitse [Par. tulostuslaatu]. Paina OK.
    2. Valitse [Par. tulostuslaatu] uudelleen. Paina OK.
  3. Paina image-painiketta.
    Laite tulostaa tarkistussivun.
  4. Tarkista arkilta neljän värillisen palkin laatu.
  5. Kun LCD-näytössä (nestekidenäytössä) kehotetaan tarkistamaan tulostuslaatu, tee jokin seuraavista:
    • Jos kaikki viivat ovat selkeitä ja näkyvissä, valitse [Ei] painamalla image.

Tulostuslaadun tarkistus suoritetaan loppuun.

• Jos viivoja puuttuu (katso huono, alla), valitse [Kyllä] painamalla image.

OK

OK

Huono

Huono
  6. Kun LCD-näytössä (nestekidenäytössä) kehotetaan tarkistamaan kunkin värin tulostuslaatu, valitse tulostuslaatua parhaiten vastaava kuvio (1–4) painamalla image tai image. Paina OK-painiketta.
  7. Tee jokin seuraavista:
    • Jos tulostuspään puhdistusta tarvitaan, käynnistä puhdistus painamalla image.
    • Jos tulostuspään puhdistusta ei tarvita, valikkonäyttö tulee uudelleen esiin LCD-näyttöön (nestekidenäyttöön).
  8. Kun puhdistus on valmis, LCD-näytössä (nestekidenäytössä) kehotetaan tarkistamaan tulostuslaatu uudelleen.

Aloita tulostuslaadun tarkistus painamalla image [Kyllä].

9. Paina uudelleen image.
    Laite tulostaa tarkistussivun uudelleen. Tarkista arkilta neljän värillisen palkin laatu uudelleen.
Jos olet puhdistanut tulostuspään useita kertoja eikä tulostusjälki ole parantunut, kokeile erikoispuhdistusmenetelmää. imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
TÄRKEÄÄ
ÄLÄ kosketa tulostuspäätä. Kosketus saattaa vahingoittaa tulostuspäätä pysyvästi ja mitätöidä tulostuspään takuun.
image
Kun tulostuspään suutin on tukkeutunut, tuloste näyttää tällaiselta:
image

Kun tulostuspään suutin on puhdistettu, vaakasuorat viivat ovat hävinneet:

image

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Paina image[Muste]>[Paranna tulostuslaatua]>[Tarkista tulostuslaatu].
  2. Paina [Aloita]-painiketta.
    Laite tulostaa tarkistussivun.
  3. Tarkista arkilta neljän värillisen palkin laatu.
  4. Kun LCD-näytössä (nestekidenäytössä) kehotetaan tarkistamaan tulostuslaatu, tee jokin seuraavista:
    • Jos kaikki viivat ovat selkeitä ja näkyvissä, paina [Ei] ja lopeta sitten tulostuslaadun tarkistus painamalla image.
    • Jos viivoja puuttuu (katso huono, alla), paina [Kyllä].

OK

OK

Huono

Huono
  5. Kun LCD-näytössä (nestekidenäytössä) kehotetaan tarkistamaan kunkin värin tulostuslaatu, paina tulostuslaatua parhaiten vastaavan kuvion (1–4) numeroa.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos tulostuspään puhdistusta tarvitaan, käynnistä puhdistus painamalla [Aloita].

• Jos tulostuspään puhdistusta ei tarvita, valikkonäyttö tulee uudelleen esiin kosketusnäyttöön. Paina image-painiketta.
  7. Kun puhdistus on valmis, LCD-näytössä (nestekidenäytössä) kehotetaan tulostamaan tarkistussivu uudelleen. Paina [Kyllä] ja paina sitten [Aloita].
    Laite tulostaa tarkistussivun uudelleen. Tarkista arkilta neljän värillisen palkin laatu uudelleen.
Jos olet puhdistanut tulostuspään useita kertoja eikä tulostusjälki ole parantunut, kokeile erikoispuhdistusmenetelmää. imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
TÄRKEÄÄ
ÄLÄ kosketa tulostuspäätä. Kosketus saattaa vahingoittaa tulostuspäätä pysyvästi ja mitätöidä tulostuspään takuun.
image
Kun tulostuspään suutin on tukkeutunut, tuloste näyttää tällaiselta:
image

Kun tulostuspään suutin on puhdistettu, viivat ovat hävinneet:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL)