MFC-J4340DW(E)

Paperi on juuttunut laitteen etuosaan (paperitukos edessä)

Jos LCD-näytössä näkyy [Tukos edessä] tai [Uusi tukos edessä], noudata näitä ohjeita:

1. Irrota laitteen sähköjohto pistorasiasta.
    TÄRKEÄÄ
    (MFC-J4340DW)

Ennen kuin irrotat laitteen virtalähteestä, voit siirtää laitteen muistiin tallennetut faksit tietokoneeseesi tai toiseen faksilaitteeseen, jotta et menetä tärkeitä viestejä.

2. Vedä paperikasetti 1 (1) kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
  3. Nosta paperituki (1), ja vedä se sitten kulmittain kokonaan ulos laitteesta nuolen osoittamalla tavalla.
    image
  4. Vedä hitaasti juuttunut paperi (1) ulos.
    image
    image

Jos LCD-näytön virheviesti oli [Uusi tukos edessä], tee seuraavaa:

1. Tarkista huolellisesti laitteen sisäpuoli (1), ettei siellä ole juuttunutta paperia.
      image
    2. (MFC-J4340DW/MFC-J4440DW) Purista molempia vipuja (1), ja avaa sitten laitteen takana sijaitseva paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi.
      image

(MFC-J4540DW) Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi (1) laitteen takaosasta.

image
    3. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos laitteesta.
      image
    4. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi. Varmista, että kansi on suljettu kokonaan.
      image
  5. Aseta paperituki kunnolla takaisin laitteeseen. Varmista, että sovitat paperituen kanaviin.
    image
  6. Työnnä paperikasetti 1 hitaasti kokonaan laitteeseen.
    image
  7. Vedä paperitukea (1), kunnes se lukittuu paikoilleen. Avaa sitten paperituen läppä (2).
    image
  8. Kytke virtajohto uudelleen.

image

Muut paperitukoksen selvitystoimet

Jos nestekidenäytön virheviesti esiintyy edelleen ja paperitukoksia tapahtuu toistuvasti, toimi seuraavasti:

1. Irrota laitteen sähköjohto pistorasiasta ja avaa käsinsyöttöraon kansi.
  2. Aseta yksi arkki paksua A4- tai Letter-kokoista paperia (kuten kiiltävä paperi) käsinsyöttörakoon. Aseta paperi syvälle käsinsyöttörakoon.
    image
  3. Kytke virtajohto uudelleen.

Käsinsyöttörakoon asettamasi paperi syötetään laitteen läpi ja poistetaan laitteesta. Jos paksu paperi työntää juuttuneita papereita ulos, poista ne.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL)