DCP-L3517CDW

Päivämäärän ja kellonajan asettaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Varmista, että päivämäärä ja aika sekä aikavyöhykkeen asetukset on asetettu oikein WWW-pohjaisen hallinnan tai ohjauspaneelin avulla siten, että laitteen aika vastaa todennuksen tuottavan palvelimen aikaa.
Ohita vaihe 1, jos WWW-pohjaisen hallinnan ikkuna on jo avattu.
  1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi). Esimerkiksi: https://192.168.1.2

Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .

2. Valitse Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehti.
  3. Napsauta Date&Time (Päivämäärä ja aika) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  4. Syötä päivämäärä Date (Päivämäärä)-kenttiin.
  5. Valitse kellotyyppi Clock Type (Kellonajan tyyppi)-kentästä.
  6. Syötä aika Time (Aika)-kenttään.
  7. Valitse oman sijaintisi ja UTC-ajan välinen aikaero avattavasta Time Zone (Aikavyöhyke)-pudotusluettelosta. Esimerkiksi Suomen aikavyöhyke on UTC+02:00.
  8. Napsauta Auto Daylight (Automaattinen talvi-/kesäaika) -kentässä On (Päälle), jos haluat määrittää laitteen ottamaan kesä- ja talviajan automaattisesti käyttöön. Laite siirtää aikaa tunnin eteenpäin keväällä ja tunnin taaksepäin syksyllä (käytettävissä vain joissakin maissa).
  9. Napsauta Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3750CDW