MFC-J5930DW

Skannattujen tietojen lähetys FTP-palvelimelle

MFC-J5330DW/MFC-J5335DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus]>[FTP:hen].
  3. Paina tai ja valitse yksi luettelon FTP-palvelinprofiileista.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa asetuksia napsauttamalla [Asetukset] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos profiili ei ole täydellinen (esimerkiksi kirjautumistilin nimi ja salasana puuttuvat tai tiedostotyyppiä tai laatua ei ole määritetty), sinua pyydetään ilmoittamaan puuttuvat tiedot.

Kun asetukset ovat valmiit, paina [Aloita].

• Jos tämä profiili on valmis, paina [Aloita].

Kun olet painanut [Aloita], LCD-näytössä on viesti [Yhdistetään]. Laite aloittaa skannauksen, kun FTP-palvelimeen on muodostettu yhteys. Jos käytät valotustasoa, aseta seuraava sivu ja paina sitten [Jatka]. Jos muita sivuja ei tarvitse skannata, paina [Valmis].

5. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Asetus
    Kuvaus
    Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Skannaa Pitkä paperi (ADS)

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Pitkän asiakirjan skannaus ADS-laitteen avulla.

Tiedostonimi

Nimeä tiedosto uudelleen.

Tiedostonimen tyyli

Valitse järjestys, jossa päivämäärä, laskurinumero ja muut tiedot näkyvät tiedostonimissä.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

ADF auto- suoristus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Korjaa ADS:n avulla skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhjän s. ohitus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kun on valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Ohita tyhjän s. tunnistustaso

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Valitse skannattujen tietojen tyhjien sivujen tunnistuksen herkkyystaso. Mitä korkeampi on herkkyystaso, sitä helpompi laitteen on tunnistaa tyhjiä sivuja.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

Käyttäjänimi

Kirjoita käyttäjänimi.

• Tallenna profiili pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  6. Aloita skannaus painamalla [Aloita].

LCD-näytöllä lukee [Yhdistetään]. Laite aloittaa skannauksen, kun FTP-palvelimeen on muodostettu yhteys. Jos käytät valotustasoa, aseta seuraava sivu ja paina sitten [Jatka]. Jos muita sivuja ei tarvitse skannata, paina [Valmis].

MFC-J5730DW/MFC-J5930DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaus].
  3. Tuo esiin [FTP:hen] pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja paina sitä.
    Kuvake siirtyy kosketusnäytön keskelle ja se korostetaan sinisellä värillä.
  4. Paina [FTP:hen].
  5. Pyyhkäise ylös tai alas tai paina tai . Valitse sitten jokin luettelon FTP-palvelinprofiileista.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa asetuksia napsauttamalla [Asetukset] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Jos profiili ei ole täydellinen (esimerkiksi kirjautumistilin nimi ja salasana puuttuvat tai tiedostotyyppiä tai laatua ei ole määritetty), sinua pyydetään ilmoittamaan puuttuvat tiedot.

Kun asetukset ovat valmiit, paina [Aloita].

• Jos tämä profiili on valmis, paina [Aloita].

Kun olet painanut [Aloita], LCD-näytössä on viesti [Yhdistetään]. Laite aloittaa skannauksen, kun FTP-palvelimeen on muodostettu yhteys. Jos käytät valotustasoa, aseta seuraava sivu ja paina sitten [Jatka]. Jos muita sivuja ei tarvitse skannata, paina [Valmis].

7. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Asetus
    Kuvaus
    2-puol. skannaus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Valitse 2-puolinen skannaustila.

Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Skannaa Pitkä paperi (ADS)

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Pitkän asiakirjan skannaus ADS-laitteen avulla.

Tiedostonimi

Nimeä tiedosto uudelleen.

Tiedostonimen tyyli

Valitse järjestys, jossa päivämäärä, laskurinumero ja muut tiedot näkyvät tiedostonimissä.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

ADS auto-suoristus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Korjaa ADS:n avulla skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhjän sivun ohitus

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Kun on valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Ohita tyhjän s. tunnistustaso

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Valitse skannattujen tietojen tyhjien sivujen tunnistuksen herkkyystaso. Mitä korkeampi on herkkyystaso, sitä helpompi laitteen on tunnistaa tyhjiä sivuja.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

Käyttäjänimi

Kirjoita käyttäjänimi.

• Tallenna profiili pikavalintana painamalla [Tallenna pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  8. Aloita skannaus painamalla [Aloita].

LCD-näytöllä lukee [Yhdistetään]. Laite aloittaa skannauksen, kun FTP-palvelimeen on muodostettu yhteys. Jos käytät valotustasoa, aseta seuraava sivu ja paina sitten [Jatka]. Jos muita sivuja ei tarvitse skannata, paina [Valmis].

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW