DCP-J1100DW

Skannaa sähköpostin liitteeksi

Lähetä skannattu asiakirja sähköpostiviestin liitteenä.
  • Voit tehdä skannausasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen skannauspainikkeen avulla. Jos haluat tehdä pysyviä muutoksia, käytä ControlCenter4- (Windows®) tai Brother iPrint&Scan -ohjelmistoa (Mac).

• Skannaa sähköpostiin -toiminto ei tue WWW-sähköpostipalveluita. Skannaa asiakirja tai kuva käyttämällä Skannaa kuvaksi- tai Skannaa tiedostoon -toimintoja, ja liitä sitten skannattu tiedosto sähköpostiviestiin.

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[PC:hen]>[sähköpostiin].
  3. Jos laitteesi on kytketty verkon kautta, näytä tietokone, johon haluat lähettää tiedot, painamalla tai ja paina sitten tietokoneen nimeä.

Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, anna tietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäytössä ja paina sitten [OK].

4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat muuttaa asetuksia, paina [Valinnat] tai [Aseta laitteessa].
    • Käynnistä skannaus ilman lisäasetusten muutoksia painamalla [Aloita].

Laite skannaa asiakirjan ja tallentaa sen liitetiedostoksi. Tämän jälkeen laite käynnistää sähköpostisovelluksesi ja avaa uuden sähköpostiviestin, johon skannattu tiedosto on liitetty.

Asetuksen [Valinnat] tai [Aseta laitteessa] käyttö edellyttää, että laitteeseen on liitettynä tietokone, jossa on asennettuna joko ControlCenter4 (Windows®)- tai Brother iPrint&Scan (Mac) -ohjelmisto.

5. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Valinta
    Kuvaus
    Skannaustyyppi

Valitse asiakirjan skannaustyyppi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

ADF auto vinosäätö

(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Korjaa ADS:n avulla skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhj. sivun ohit.

Kun on valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

• Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tall. pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  6. Paina [Aloita].
    Laite skannaa asiakirjan ja tallentaa sen liitetiedostoksi. Tämän jälkeen laite käynnistää sähköpostisovelluksesi ja avaa uuden sähköpostiviestin, johon skannattu tiedosto on liitetty.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, MFC-J1300DW