MFC-J4340DW(E)

Skannaus muokattavaan tekstitiedostoon käyttämällä optista tekstintunnistusta

Laitteesi voi muuntaa skannatussa asiakirjassa olevat merkit tekstitiedoiksi optisen tekstintunnistusohjelman (OCR) avulla. Voit muokata tätä tekstiä haluamasi tekstinkäsittelyohjelman avulla.
image
  • Skannaa tekstiksi (OCR) -toiminto on saatavana tietyille kielille.
  • Voit tehdä skannausasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen skannauspainikkeen avulla. Voit tehdä pysyviä muutoksia käyttämällä Brother iPrint&Scan -toimintoa.

MFC-J4340DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image (SCAN (Skannaus)).
  3. Valitse [PC:hen] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [tekstintunn.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Jos laitteesi on kytketty verkon kautta, paina image tai image valitaksesi tietokoneen, johon haluat lähettää tiedot, ja paina sitten OK.
    image

Jos LCD-näytössä (nestekidenäytössä) näkyy kehotus antaa salasana, anna tietokoneen nelinumeroinen salasana ohjauspaneelissa ja paina sitten OK.

6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat muuttaa asetuksia, siirry seuraavaan vaiheeseen.
    • Käytä oletusasetuksia painamalla Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
      image
      [Väriasetus] riippuu oletusasetuksista. Sen jälkeen kun painat Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys), et voi muuttaa asetuksia.
  7. Valitse [Skannausaset.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
    image

Voit käyttää [Skannausaset.]-vaihtoehtoa liittämällä tietokoneen, johon on asennettu laitteeseen yhdistetty Brother iPrint&Scan.

8. Valitse [Aseta laitteessa] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  9. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten OK.
    Valinta
    Kuvaus
    Väriasetus

Valitse skannausväriformaatti asiakirjallesi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

Autom. vinosäätö

Korjaa skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhj. sivun ohit.

Kun valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Poista tausta

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

10. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
    image
    [Väriasetus] riippuu valituista asetuksista. Sen jälkeen kun painat Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys), et voi muuttaa asetuksia.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[PC:hen]>[tekstintunnistu.].
  3. Jos laite on yhdistetty verkon kautta, tuo tietojen lähetyksen kohdetietokoneen nimi näytölle painamalla image tai image ja valitse sitten tietokoneen nimi.
    image

Jos LCD-näytöllä (nestekidenäytöllä) näkyy kehotus antaa salasana, anna tietokoneen nelinumeroinen salasana LCD-näytöllä (nestekidenäytöllä) ja paina sitten [OK].

4. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muokata asetuksia painamalla image[Valinnat].
    • Käynnistä skannaus ilman lisäasetusten muutoksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

image

Voit käyttää image[Valinnat] -vaihtoehtoa liittämällä tietokoneen, johon on asennettu laitteeseen yhdistetty Brother iPrint&Scan.

5. Paina [Skannausaset.]>[Aseta laitteessa].
  6. Valitse muutettavat skannausasetukset ja paina sitten [OK].
    Valinta
    Kuvaus
    Väriasetus

Valitse väriformaatti asiakirjallesi.

Tarkkuus

Valitse asiakirjan skannaustarkkuus.

Tiedostotyyppi

Valitse tiedostomuoto asiakirjallesi.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kirkkaus

Valitse kirkkaustaso.

Kontrasti

Valitse kontrastitaso.

Autom. vinosäätö

Korjaa skannatut vinoon syötetyt asiakirjat.

Tyhj. sivun ohit.

Kun valittu Päällä, tyhjät sivut ohitetaan.

Taustavärin poisto

Muuta poistettavan taustavärin määrää.

image
    • Tallenna asetukset pikavalintana painamalla [Tall. pikakuvak.]. Laite kysyy, haluatko tehdä tästä yhden kosketuksen pikavalinnan. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.
  7. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J4340DW(E), MFC-J4540DW(XL)