MFC-L2730DW

Skannattujen tietojen tallentaminen kansioon PDF-tiedostona

Skannaa asiakirjat ja tallenna ne tietokoneesi kansioon PDF-tiedostoina.

Voit tehdä skannausasetuksiin tilapäisiä muutoksia laitteen skannauspainikkeen avulla. Jos haluat tehdä pysyviä muutoksia, käytä Brotherin ControlCenter-ohjelmistoa (Windows®) tai Brother iPrint&Scan -sovellusta (Mac).

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina (SCAN (Skannaa)).
  3. Valitse [Skannaa tietok] painamalla - tai -painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse [Tiedosto] painamalla - tai -painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Jos laite on yhdistetty verkon välityksellä, valitse kohdetietokone painamalla tai .
  6. Paina OK.

Jos nestekidenäytössä kehotetaan sinua antamaan PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen nelinumeroinen PIN-koodi nestekidenäyttöön ja paina sitten OK.

7. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa tämän asiakirjan skannausasetuksia painamalla Options (Valinnat) tai Copy/Scan Options (Kopio/Skannaa Valinnat) ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit käyttää skannauksen oletusasetuksia painamalla Start (Käynn).

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytät laitteen valotustasoa, viimeistele skannaustyö LCD-näytön ohjeiden mukaan.

• Skannausasetusten muokkaaminen edellyttää, että Brotherin ControlCenter -ohjelmisto on asennettuna laitteeseen yhdistettyyn tietokoneeseen.

8. Valitse muokattavat skannausasetukset:
    • [Skannaustyyppi]
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [ADF auto vinosäätö] (saatavana tietyissä malleissa)
    • [Poista tukos]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

9. Paina OK-painiketta.
  10. Paina Start (Käynn).
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina [Skannaa]>[PC:hen]>[tiedostoon].
  3. Jos laite on liitetty verkon kautta, tuo näkyviin tietokone, johon haluat lähettää tiedot, painamalla tai , ja paina sitten tietokoneen nimeä.

Jos sinua pyydetään LCD-näytössä antamaan tietokoneen PIN-koodi, syötä nelinumeroinen PIN-koodi LCD-näyttöön ja paina [OK].

4. Tee jokin seuraavista:
    • Voit muuttaa skannausasetuksia napsauttamalla [Valinnat] ja siirtymällä seuraavaan vaiheeseen.
    • Voit käyttää skannauksen oletusasetuksia painamalla [Aloita].

Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

Skannausasetusten muokkaaminen edellyttää, että Brotherin ControlCenter -ohjelmisto on asennettuna laitteeseen yhdistettyyn tietokoneeseen.

5. Asiakirjan kummankin puolen skannaus (MFC-L2750DW):
    • Paina [2-puol. skan.] ja valitse asiakirjan tyyppi.
    Asetus
    Kuvaus
    2-puol. skan.: pitkä sivu
    2-puol. skan.: lyhyt sivu
  6. Valitse skannausasetukset, joita haluat muuttaa:
    • [Tarkkuus]
    • [Tiedostotyyppi]
    • [Skannaustyyppi]
    • [Asiakirjakoko]
    • [Skannausaset.]
    • [ADF auto vinosäätö] (saatavana tietyissä malleissa)
    • [Taustavärin poisto]

(käytettävissä ainoastaan [Väri]- ja [Harmaa]-vaihtoehtojen kanssa.)

7. Paina [OK].
  8. Paina [Aloita].
    Laite aloittaa skannauksen. Jos käytössä on laitteen valotustaso, suorita skannaustyö valmiiksi noudattamalla nestekidenäytön ohjeita.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW