HL-L3230CDW

Sähköpostin lähetyksen määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Suosittelemme, että määrität suojatun sähköpostin lähetyksen käyttäjän todennuksella tai sähköpostin lähetyksen SSL/TLS-protokollalla WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  4. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  5. Napsauta Protocol (Protokolla) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Napsauta SMTP-kentässä Advanced Settings (Lisäasetukset) ja varmista, että SMTP-tila on Enabled (Käytössä).
  7. Määritä SMTP-asetukset.
    • Voit varmistaa, että sähköpostiasetukset on määritetty oikein lähettämällä testisähköpostiviestin.
    • Jos et tiedä SMTP-palvelimen asetuksia, ota yhteys verkonvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP).
  8. Kun olet valmis, napsauta Submit (Lähetä).
    Test Send E-mail Configuration (Testaa sähköpostin lähetysasetukset) -valintaikkuna avautuu.
  9. Testaa nykyisiä asetuksia noudattamalla valintaikkunan ohjeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW