DCP-L3517CDW

SNTP-protokollan määrittäminen WWW-pohjaisella hallinnalla

Määritä SNTP-protokolla synkronoidaksesi laitteen todennuksessa käyttämän ajan SNTP-aikapalvelimella.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  4. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  5. Napsauta Protocol (Protokolla) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Aktivoi asetukset valitsemalla SNTP -valintaruutu.
  7. Napsauta Submit (Lähetä).
  8. Ota asetukset käyttöön käynnistämällä Brother-laitteesi uudelleen.
  9. Valitse SNTP-valintaruudun vierestä Advanced Settings (Lisäasetukset).
  10. Valitse profiili, jonka haluat määrittää tai jota haluat muuttaa.
    Valinta Kuvaus
    Status (Tila)

Näyttää, onko SNTP-protokolla käytössä vai pois käytöstä.

Synchronization Status (Synkronointitila)

Vahvista viimeisimmän synkronoinnin tila.

SNTP Server Method (SNTP-palvelinmenetelmä) Valitse AUTO (AUTOMAATTINEN) tai STATIC (STAATTINEN).
    • AUTO (AUTOMAATTINEN)

Jos verkossa on DHCP-palvelin, SNTP-palvelin saa osoitteen kyseiseltä palvelimelta automaattisesti.

• STATIC (STAATTINEN)

Kirjoita haluttu osoite.

Primary SNTP Server Address (Ensisijaisen SNTP-palvelimen osoite)

Secondary SNTP Server Address (Toissijaisen SNTP‑palvelimen osoite)

Kirjoita palvelimen osoite (enintään 64 merkkiä).

Toissijaisen SNTP-palvelimen osoitetta käytetään ensisijaisen SNTP-palvelimen osoitteen varajärjestelmänä. Jos ensisijainen palvelin ei ole käytettävissä, laite ottaa yhteyden toissijaiseen SNTP-palvelimeen.

Primary SNTP Server Port (Ensisijaisen SNTP-palvelimen portti)

Secondary SNTP Server Port (Toissijaisen SNTP‑palvelimen portti)

Kirjoita porttinumero (1 - 65535).

Toissijaisen SNTP-palvelimen porttia käytetään ensisijaisen SNTP-palvelimen portin varajärjestelmänä. Jos ensisijainen portti ei ole käytettävissä, laite ottaa yhteyden toissijaiseen SNTP-porttiin.

Synchronization Interval (Synkronointiväli) Kirjoita palvelimen synkronointiyritysten välinen tuntimäärä (1 - 168 tuntia).
  11. Napsauta Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3750CDW