ADS-1700W

Useiden varmenteiden hallinta

Useiden varmenteiden ominaisuuden avulla voit hallita kutakin laitteeseen asennettua varmennetta WWW-pohjaisen hallinnan avulla. Voit siirtyä WWW-pohjaisessa hallinnassa CA Certificate (Varmenteiden myöntäjän varmenne) -näyttöön, kun haluat tarkastella varmenteen sisältöä tai poistaa tai viedä varmenteita.

Voit tallentaa enintään kolme CA-varmennetta SSL:n käyttöön.

Suosittelemme, että tallennat varmenteita yhden vähemmän kuin suurin sallittu määrä, jotta tyhjä paikka on käytettävissä varmenteen vanhentuessa. Kun varmenne vanhenee, tuo uusi varmenne varattuun paikkaan ja poista sitten vanhentunut varmenne. Näin varmistetaan, ettei määritysvirhettä ilmene.

Kun käytät SSL-yhteyttä SMTP-tietoliikenteeseen, sinun ei tarvitse valita varmennetta. Tarvittava varmenne valitaan automaattisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1700W