HL-L3230CDW

Itseallekirjoitetun varmenteen luominen

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

• Jos käytät Domain Name Systemin (verkkoalueen nimeä) tai otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit syöttää IP-osoitteen sijasta toisen nimen, kuten ”SharedPrinter”.

• esim.

https://SharedPrinter

Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.

• esim.

https://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-nimi on verkkoasetusten raportissa.

• Mac-tietokoneella voit avata WWW-pohjaisen hallinnan napsauttamalla laitteen kuvaketta Status Monitor -näytöllä.
  3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  4. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  5. Valitse Security (Suojaus)-välilehti.
  6. Napsauta Certificate (Varmenne) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  7. Napsauta Create Self-Signed Certificate (Luo itseallekirjoitettu sertifikaatti).
  8. Syötä Common Name (Yleinen nimi) ja Valid Date (Voimassa oleva päivämäärä).
    • Common Name (Yleinen nimi) -pituus on alle 64 tavua. Kirjoita tunniste, kuten IP-osoite tai solmun tai toimialueen nimi, kun muodostat laitteeseen SSL/TLS-yhteyden. Solmun nimi on oletusarvoisesti näkyvissä.
    • Näkyviin tulee varoitus, jos käytät IPPS- tai HTTPS-protokollaa ja kirjoitat URL-kenttään eri nimen kuin kohtaan Common Name (Yleinen nimi), jota käytettiin itse allekirjoitetussa varmenteessa.
  9. Valitse laitteesi Public Key Algorithm (Yleisen avaimen algoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on RSA(2048bit) (RSA (2048-bittinen)).
  10. Valitse laitteesi Digest Algorithm (Koostealgoritmi) -pudotusluettelosta. Oletusasetus on SHA256.
  11. Napsauta Submit (Lähetä).
  12. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  13. Napsauta Protocol (Protokolla) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  14. Napsauta HTTP Server Settings (HTTP-palvelinasetukset).
  15. Valitse määritettävä varmenne Select the Certificate (Valitse sertifikaatti) -pudotusluettelosta.
  16. Napsauta Submit (Lähetä).
  17. Käynnistä tulostuspalvelin napsauttamalla Yes (Kyllä).
Itse allekirjoitettu varmenne on nyt luotu ja tallennettu laitteen muistiin.

SSL/TLS-yhteyden käyttäminen edellyttää, että itse allekirjoitettu varmenne on tallennettu tietokoneeseesi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW