MFC-J1300DW

Active Directory® -todennuksen määrittäminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Active Directory® -todennus tukee Kerberos- ja NTLMv2-todennusta. Sinun on määritettävä SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) ja DNS-palvelin todennusta varten.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehteä.
  5. Napsauta User Restriction Function (Käyttäjien rajoitustoiminto) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Valitse Active Directory Authentication (Active Directory -todennus).
  7. Napsauta Submit (Lähetä).
  8. Valitse Active Directory Authentication (Active Directory -todennus)-valikko vasemmassa selauspalkissa.
  9. Määritä seuraavat asetukset:
    Asetus
    Kuvaus
    Storage Fax RX Data (Faksin vastaanottotietojen säilytys)
    Tämän valinnan avulla voit tallentaa saapuvia tulostustietoja. Voit tulostaa kaikki saapuvat faksitiedot kirjauduttuasi sisään laitteeseen.
    Remember User ID (Muista käyttäjätunnus)
    Tämän valinnan avulla voit tallentaa käyttäjätunnuksesi.
    Active Directory Server Address (Active Directory -palvelinosoite)
    Active Directoryn® palvelimen IP-osoite tai palvelimen nimi (esim. ad.example.com).
    Active Directory Domain Name (Active Directory -toimialuenimi)
    Syötä Active Directoryn® -verkkoalueen nimi.
    Protocol & Authentication Method (Protokolla ja todennusmenetelmä)
    Valitse protokolla ja todennusmenetelmä.
    Get User's Home Directory (Hae käyttäjän kotihakemisto)

Tämän valinnan avulla voit määrittää kotihakemistosi skannaa verkkoon -kohteeksi. (käytettävissä vain LDAP + kerberos -todennusmenetelmälle)

LDAP Server Port (LDAP-palvelinportti)
    Kirjoita portin numero Active Directory® -palvelimeen yhdistämiseksi LDAP:n kautta (käytettävissä vain todennusmenetelmälle LDAP + kerberos).
    LDAP Search Root (LDAP-hakujuuri)
    Kirjoita LDAP-haun juurihakemisto (käytettävissä vain LDAP + kerberos -todennusmenetelmälle).
  10. Napsauta Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, MFC-J1300DW