DCP-J1100DW

Secure Function Lock 3.0 -toiminnon määritys WWW-pohjaisen hallinnan avulla

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

https://192.168.1.2

3. Jos laite pyytää salasanaa, kirjoita salasana ja valitse sitten .
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehteä.
  5. Napsauta Restriction Management (Rajoitusten hallinta)- tai User Restriction Function (Käyttäjien rajoitustoiminto) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Valitse Secure Function Lock (Toimintalukko).
  7. Napsauta Submit (Lähetä).
  8. Napsauta Restricted Functions (Rajoitetut toiminnot) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  9. Kirjoita ryhmän nimi ja käyttäjänimi User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot) -kenttään.
  10. Salli annettu toiminto valitsemalla valintaruutu tai rajoita annettua toimintoa tyhjentämällä valintaruutu Print (Tulosta) -sarakkeessa ja muissa sarakkeissa.
  11. Määritä maksimisivumäärä valitsemalla On (Päälle) -valintaruutu Page Limits (Sivurajat) -sarakkeessa, ja kirjoita sitten sivujen maksimimäärä Max. Pages (Maks. sivuja) -kenttään.
  12. Napsauta Submit (Lähetä).
  13. Napsauta User List (Käyttäjäluettelo) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  14. Kirjoita User List (Käyttäjäluettelo) -kenttiin käyttäjänimi.
  15. Kirjoita nelinumeroinen PIN-koodi PIN Number (PIN-numero) -kenttään.
  16. Voit rekisteröidä käyttäjän henkilökortin syöttämällä sen numeron Card ID (NFC ID) (Kortin tunnus (NFC ID)) -kenttään (Käytettävissä vain joissakin malleissa).
  17. Valitse pudotusluettelosta User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot) jokaiselle käyttäjälle.
  18. Napsauta Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, MFC-J1300DW