DCP-J1200W(E)

Laitteen asettaminen sammumaan automaattisesti

Automaattinen virrankatkaisutoiminto voi vähentää virrankulutusta. Aseta aika, jonka laite on lepotilassa ennen sen automaattista sammutusta. Kun tämä ominaisuus on asetettu pois päältä, laitteen virta on katkaistava manuaalisesti.
Kun haluat kytkeä laitteen virran päälle sen jälkeen, kun automaattinen sammutus on sammuttanut sen, paina image(STOP (LOPETA)).
image

Laite ei sammu automaattisesti, kun:

• Laite on kytketty langattomaan verkkoon.
  • Wi-Fi on käytössä.
  1. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  2. Kosketa mallisi nimeä ruudun yläosassa.
  3. Kosketa Kaikki laiteasetukset.
    WWW-pohjainen hallinta tulee näkyviin.
  4. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja kosketa sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”.
  5. Mene siirtymisvalikkoon ja kosketa sitten General (Yleistä)>Auto Power Off (Automaattinen virrankatkaisu).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  6. Kosketa avattavaa Auto Power Off (Automaattinen virrankatkaisu) -pudotusluetteloa ja valitse haluamasi vaihtoehto.
  7. Kosketa Submit (Lähetä).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1200W(E)