Rumpulaskurin nollaaminen

Kun vaihdat rumpuykikön uuteen, sinun täytyy palauttaa rummum laskin suorittamalla seuraavat vaiheet:
TÄRKEÄÄ
ÄLÄ palauta rumpulaskuria, jos et ole vaihtamassa rumpuyksikköä.

HL-L2402D

1. Varmista, että laite on kytketty päälle.
  2. Avaa etukansi.
    image
  3. Paina Go (Siirry)-painiketta noin neljän sekunnin ajan, kunnes kaikki LED-merkkivalot syttyvät. Kun kaikki 4 LED-merkkivaloa palavat, päästä irti Go (Siirry)-painikkeesta.
  4. Sulje laitteen etukansi.
  5. Varmista, että Drum (Rumpu)-LED on nyt sammunut.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Varmista, että laite on kytketty päälle.
  2. Varmista, että laitteen kansi on suljettu.
  3. Paina OK- ja image-näppäintä samanaikaisesti.
  4. Valitse [Rumpu] painamalla OK.
  5. Nollaa rumpuyksikön laskuri painamalla [Tehdasasetus].