MFC-L3750CDW

Rumpulaskurin nollaus

Kun vaihdat rumpuyksikön uuteen, sinun täytyy nollata rummun laskuri seuraavasti:

• ÄLÄ nollaa rumpulaskuria, jos et ole vaihtamassa rumpuyksikköä.
  • Jos nollaat rumpuyksikön laskurin ilman, että vaihdat rumpuyksikköä, laite ei pysty laskemaan jäljellä olevaa rumpuyksikön käyttöikää oikein.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Varmista, että laitteen virta on päällä.
  2. Varmista, että laitteen kansi on suljettu.
  3. Paina Väriaine (Toner) -painiketta noin viiden sekunnin ajan.
  4. Paina Rumpu.
  5. Valitse juuri vaihtamasi rumpuyksikön väri.
  6. Paina Kyllä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3550CDW, HL-L3270CDW, MFC-L3750CDW