MFC-L2720DW

Sähköpostiviestien lähettäminen tai vastaanottaminen suojatusti SSL/TLS-yhteyden avulla

Seuraavassa tehdään POP3/IMAP4/SMTP-protokollien asetuksia kun sähköpostipalvelimeen otetaan yhteyttä suojatulla SSL/TLS-yhteydellä.

1. Tarkista että Brotherin laiteohjelmaversio on tarpeeksi uusi. Täältä pääset tarvittaessa lataussivulle josta voit ladata uusimman laiteohjelmapäivityksen.
  2. Tarkista edellyttääkö sähköpostipalvelin varmentajan (CA:n) myöntämää varmennetta.

Pyydä verkonvalvojaa tai internet-palveluntarjoajaa varmistamaan, onko CA-varmenteen tuominen tarpeen.

3. Avaa WWW-selain.
  4. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite/” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    Esim. http://192.168.1.2/
    • Jos käytät Domain Name System -järjestelmää tai otat NetBIOS-nimen käyttöön, voit antaa IP-osoitteen sijasta laitteen verkkonimen, kuten ”JaettuTulostin”.
      Esim. http://JaettuTulostin/

• Jos otat käyttöön NetBIOS-nimen, voit käyttää myös solmun nimeä.
      Esim. http://brnxxxxxxxxxxxx/
      Laitteen NetBIOS-nimen näet esim. Verkkoasetusraportista. Täältä näet miten tulostetaan Verkkoasetusluettelo.
  5. Oletusarvoisesti salasana ei ole käytössä. Anna salasana, jos haluat käyttää sitä, ja paina 'nuoli oikeaan'-näppäintä Right arrow key.

6. Valitse Verkko (Network).
  7. Valitse Protokolla (Protocol).

Click Network and then Protocol.

8. Valitse POP3/IMAP4/SMTP Lisäasetukset (Advanced Setting in POP3/IMAP4/SMTP).
  9. Valitse varmenne, jonka haluat viedä, ja valitse Vie (Export) .

Click Advanced Setting in POP3/IMAP4/SMTP.

10. Voit tehdä POP3/IMAP4/SMTP-asetuksia.

Jos valitset SSL tai TLS ja haluat tarkistaa että CA-varmenne toimii oikein, valitse valintalaatikko Varmista palvelinvarmenne (Verify the Server Certificate).

Jos valitset SSL- tai TLS-yhteyden, arvo Portti muutetaan vastaamaan protokollaa.
    Jos haluat muuttaa porttinumeroa manuaalisesti, anna porttinumero sen jälkeen kun olet tehnyt SSL- tai TLS for the SSL/TLS-asetukset.

Sinun on määritettävä POP3/SMTP-tietoliikenneasetukset vastaamaan sähköpostipalvelimen käyttämiä asetuksia. Pyydä lisätietoja sähköpostipalvelimen asetuksista verkonvalvojalta tai internet-palveluntarjoajalta.

Useimmissa tapauksissa suojatut webmail-palvelut vaativat seuraavat asetukset:

(SMTP) Portti 587
    Todentamismenetelmä SMTP-AUTH
    POP3 SSL/TLS TLS
    (POP3) Portti 995
    POP3 SSL/TLS SSL
    IMAP4 Portti 993
    POP3 SSL/TLS SSL

Configure the settings.

11. Valitse Lähetä (Submit).
  12. Näkyviin tulee valintaikkuna Testaa sähköpostin lähetys/vastaanottoasetukset (Test E-mail Send/Receive Configuration).

Suorite testaus noudattaen ikkunassa annettuja ohjeita.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-L2720DW, MFC-L2740DW