MFC-J6920DW

Kytke puhelinjohto ja sähköjohto.

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

ÄLÄ kytke vielä USB-kaapelia (jos USB-kaapeli on käytössä).

Puhelinjohto täytyy kytkeä vain jos faksi on käytössä. Jos faksia ei ole tarkoitus käyttää,  siirry vaiheeseen 4.

1. Nosta skannerin kantta, kunnes se lukkiutuu tiukasti yläasentoon.

Lift the scanner cover until it locks

2. Kytke puhelinjohto. Johdon toinen pää menee Brotherin kannen alla olevaan liittimeen jossa lukee LINE (viereinen liitin ei ole käytössä Suomessa).
    Aseta puhelinjohto varovasti kaapelikouruun ja vie kaapeli ulos laitteen takaosasta. Kytke johdon toinen pää seinäpistorasiaan.

Connect the telephone line cord

Puhelinjohto ON KYTKETTÄVÄ laitteen liitäntään, jossa on merkintä LINE.

3. Sulje skannerin kansi varovasti käyttämällä molemmilla puolella olevia tartuntakohtia.

Gently close the scanner cover

Jos ulkoinen puhelinvastaaja käyttää samaa linjaa, kytke se alla osoitetulla tavalla. Ohjeessa Pika-asennusopas ja myös Käyttöoppaassa annetaan asiasta tarkempia tietoja. Molemmat voit ladata sivultamme osiosta Käyttöohjeet.

4. Kytke sähköjohto.

Connect the power cord
Tulostuspään ja värikasettien käyttöiän pidentämiseksi ja tulostuslaadun säilyttämiseksi pidä laite aina kiinni verkkovirrassa. Sähköjohdon irroittaminen usein tai laitteen jättäminen pitkäksi aikaa irti sähköverkosta ei ole suositeltavaa. Joka kerta kun sähköjohto kytketään laite puhdistaa tulostuspään automaattisesti, mikä kuluttaa mustetta. Sammuta laite tarvittaessa napilla Power On/Off(Power On/Off). Kun käytät Power On/Off(Power On/Off) -nappia laite käyttää vähän sähköä, minkä ansiosta se pystyy puhdistamaan tulostuspään säännöllisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J6720DW, MFC-J6920DW, MFC-J6925DW