DCP-J562DW

Värikasettien asentaminen

Toimi seuraavasti pakkausta purettaessa:

HUOM: Ohjeen kuvat esittävät yhtä tämän sarjan laitetta joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Asenna ensin laitteen toimitukseen kuuluvat värikasetit. Muita värikasetteja ei voi käyttää alustettaessa.

1. Varmista, että virta on kytketty.
  2. Avaa värikasettitilan kansi (1).
    Open the ink cartridge cover
  3. Poista oranssi kuljetussuoja ja talleta se.

Remove orange protective part
  4. Poista värikasetti paketista.
    Käännä oranssin suojuksen vihreää vapautusvipua (1) vastapäivään, kunnes se naksahtaa, ja avaa tyhjötiiviste. Poista sitten oranssi suojaosa kuvan mukaisesti.
    Turn green release lever counterclockwise until it clicks
    Remove orange protective packing
  5. Tarkista että kasetin väri (2) on sama kuin kasettipaikassa olevan tarran väri (1) kuten kuvassa näkyy. Asenna värikasetti etiketissä olevan nuolen suuntaisesti.
    Take care to match sticker color with cartridge color
  6. Työnnä kasetti sisään kohdasta jossa lukee "PUSH" niin että kasetti lukittuu paikoilleen. Kun kaikki kasetit ovat oikeille paikoillaan sulje värikasetin kansi.
    Gently push area marked PUSH

Laite valmistelee musteputkijärjestelmän tulostusta varten. Tähän kuluu noin neljä minuuttia. Älä sammuta laitetta.

7. Kun alustus on valmis näytöllä kehoitetaan tulostamaan tulostuksen testisivu: Aseta paperi ja paina [OK] tai Aseta paperi ja paina Color Start. Paina OK tai Color Start.

(Mallit joissa on kaksi paperikasettia)
    Katso että kasetissa 1 eli ylemmässä on paperia, testisivu syötetään aina tästä lokerosta.

8. Tarkista testisivun tulostuslaatu ja seuraa näytölle tulevia ohjeita.

• Jos kaikki testikuvion viivat näkyvät, paina Ei niin testitulostus on valmis, tai valitse Nuoli oikeaan tai vasempaan-näppäimillä Ei, ja sitten OK.
    • Jos testikuviosta puuttuu viivoja, paina Kyllä tai valitse Nuoli oikeaan tai vasempaan-näppäimillä Kyllä ja paina OK,  ja seuraa näytölle tulevia ohjeita.
    OK Huono laatu
    Lines are clear and visible Lines are missing

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J4120DW, DCP-J562DW, DCP-J785DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J480DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5920DW, MFC-J680DW, MFC-J985DW