MFC-J650DW

Asenna mustekasetit

Asenna mustekasetit seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Asenna ensin laitteen mukana toimitetut mustekasetit koska niitä on tarkoitus käyttää ensimmäiseen puhdistukseen.

1. Kytke sähköjohto niin laitteessa on virta päällä. Laitteen näyttöön (toisissa malleissa kosketusnäyttöön) tulee ilmoitus Ei värikasettia.

Laitteen kosketusnäytön teksti on paremmin luettavissa kun kallistat näyttöä. Ota sormella kiinni näytön alareunasta varoen painamasta kosketusnäytön toimintoja.

Adjust the control panel angle

2. Avaa kasettikotelon kansi (1).

Open the ink cartridge cover

3. Poista oranssi kuljetussuoja (1).

Remove the orange protective part

Älä heitä oranssia kuljetussuojaa pois, sitä tarvitaan laitetta kuljetettaessa.

4. Ota värikasetit pois pakkauksestaan.
    Värikasetissa on oranssi suojamuovi (1) jossa on vihreä vipu. Käännä vihreää vipua vastapäivään niin että kuuluu pihahdus kun tyhjiö täyttyy. Poista oranssi suojamuovi (1) kuten kuvassa näkyy.

• Älä ravista mustekasetteja. Jos saat väriä käsille tai vaatteille, pese se heti pois vedellä ja saippualla.

• Älä koske kuvassa numerolla (2) näkyvään osaan, kasetti voi lakata toimimasta.

Unpack the ink cartridge

5. Tarkista että tarran (1) väri vastaa kasetin väriä (2) kuten kuvassa näkyy.
    Työnnä kasetti sisään nuolen suuntaan.

Take care to match the sticker color

6. Työnnä kasetti sisään kohdasta jossa lukee "PUSH" niin että se lukittuu paikoilleen. Kun kaikki kasetit on asetettu, sulje kasettikotelon kansi.

Gently push the ink cartridge

Tulostuspää puhdistetaan, mihin menee noin 4 minuuttia. Älä sammuta laitetta tai koske laitteeseen puhdistuksen aikana.

7. Kun puhdistus on valmis, näyttöön tulee Aseta paperi ja paina OK (Load paper and press [OK]). Paina OK.

8. Tarkista testitulosteen eriväristen testikuvioiden (musta/keltainen/syaani/magenta) laatu.

9. Jos kaikki viivat näkyvät hyvin, paina Kyllä niin puhdistus on valmis.

OK
    Lines are clear and visible

Jos viivoja puuttuu, paina Ei ja seuraa näytön ohjeita.

Poor
    Lines are missing

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J650DW